Hka_hilal Ebbruc büyümüştür tabi 🥰🥰🥹🥹 ben onu yapamadım ya doğacak artık bi şey kalmadı bu saatten sonra da artık yapmamayayım
Ebbruc Denizpak miss gibi kahve yapardım içerdik 🥰 şimdi yaptım kendime kitabımı da aldım zaman geçireyim bakalım
Hka_hilal Denizpak ya hem de nasıl şimdi tam eşime dedim ya şu 3 4 hafta su gibi geçse de bir an önce kavuşsak çok heyecanlıyım dedim 😅
Ebbruc Hka_hilal çek çek çok güzel oldu 🥰 çarşaf kırışık olmasa daha iyiydi ama uğraşamadım onla 😂 elbiseyi giyerken bile felç oldum karnımın ağırlığından 😂
Hka_hilal Ebbruc çarsafı hiç görmemiştim sen söylemeseydin 😅 aşkım ben kendim hiç kıyafet giyemiyorum ki destek oluyor eşim eğilip giyemiyorum ben de 😂😂
Denizpak Ebbruc evet o kadar güzel olmuş ki valla bakıp maşallah dedim bal suratlı ayaz 30 a doğru gidiyorsun maşallah ❤️
Ebbruc Denizpak ayy evet artık 30dan gün almaya başladık 🥰🧿 çok şükür Rabbime , bak bi fotoğraf çektim nasıl yerine geldi modum ya
Ebbruc Denizpak evet kocaman olduk 🥹 şimdi böyleyiz 32den sonrasını düşünemiyorum o yüzden 😂😂 çok şükür biraz toparlandım kahvemi çikolatamı da yedim içtim keyfim yerine 💕
Eliif95 emel16 ay biz pek evdende çıkmıyoruz bunları daha sık yaşıyoruz birde neyse az kaldı kızlar bebişleri arabaya koyup gezince bunları hatırlamıcaz bile 💃🏻 @Ebbruc