Gzmel Aleyna_Yilmaz şekerli birşey yiyip gidin benim doktorum yarım saat 40 dakika uğraşmıştı oda merak etmişti 😀
Aleyna_Yilmaz Gzmel 😄 Bende de aynı oldu 45 dk ultrason sürdü bu sefer kaç dk sürecek bakalım tatlı bırseyler yemıstım aslında gıtmeden ama etkı etmedi kandıramadık sanırım 😄😄😄
Duygutlk Gzmel ben de tatlı yiyip gitmiştim söyledim doktora bir de tatlı yedim diye yesen de sırtını dönükse yine dönük dedi 😄
Zemree28 Bende 21 haftalığım geçen hafta gittim göstermiyo dedi ayrıntılıda öğreniriz dedi devletin geç söyleme mantığını anlamadım 3 ayı geçtikten sonra çocuk aldıracak değiliz ya yada olan cinsiyeti değiştirme gibi bi kudretimiz zaten yok iş olsun 😬😬
Duygutlk omeryamac banada 13. Hafta da iki farklı doktor kız gibi dedi ama alışverişe başladınız mı ne yapsam beklesem mi başlasam mı bilemiyorum sabırsızlanıyorum da
omeryamac Duygutlk benim oglum 3 yasinda onn kucukleri var erkek olursa var. Kizsa da idare edecez baslarda 🤣
Elaipekduru omeryamac bende detaylı ultrasonda öğrendim benim ki de geç gösterdi bol bol çikolata ye karam gibi yoğun olanını tercih et nescafe içmiştim şekerli öyle gosterdi