Umrecam Bende 22haftalığım bi oğlan dediler bi kız dediler 😂 yarın kontrolüm var artık netleşsin istiyorum bakalım 🤷🏻♀️
Duygutlk omeryamac banada 13. Hafta da iki farklı doktor kız gibi dedi ama alışverişe başladınız mı ne yapsam beklesem mi başlasam mı bilemiyorum sabırsızlanıyorum da
omeryamac Sdtkrhn ayniyiz benim de oglum var. Kiz dediklerinde mutlu oluyorum ama net degil diyorlar belirsiz yani
Gzmel Aleyna_Yilmaz şekerli birşey yiyip gidin benim doktorum yarım saat 40 dakika uğraşmıştı oda merak etmişti 😀
Aleyna_Yilmaz Gzmel 😄 Bende de aynı oldu 45 dk ultrason sürdü bu sefer kaç dk sürecek bakalım tatlı bırseyler yemıstım aslında gıtmeden ama etkı etmedi kandıramadık sanırım 😄😄😄
Duygutlk Gzmel ben de tatlı yiyip gitmiştim söyledim doktora bir de tatlı yedim diye yesen de sırtını dönükse yine dönük dedi 😄
Zemree28 Bende 21 haftalığım geçen hafta gittim göstermiyo dedi ayrıntılıda öğreniriz dedi devletin geç söyleme mantığını anlamadım 3 ayı geçtikten sonra çocuk aldıracak değiliz ya yada olan cinsiyeti değiştirme gibi bi kudretimiz zaten yok iş olsun 😬😬
omeryamac Duygutlk benim oglum 3 yasinda onn kucukleri var erkek olursa var. Kizsa da idare edecez baslarda 🤣
Elaipekduru omeryamac bende detaylı ultrasonda öğrendim benim ki de geç gösterdi bol bol çikolata ye karam gibi yoğun olanını tercih et nescafe içmiştim şekerli öyle gosterdi