Htccndn Ftmnnr Çok geçmiş olsun canım o bel ağrısı geçmez bende çok çektim sadece sağlık ocağındaki ebe magnezyum ilacı vermişti onu içtim hafiflemişti tamamen geçmemişti 😒
Ftmnnr Htccndn sürekli ilaç kullanmak istemiyorum sadece çocuk için vitamin alıyorum ama geçmiyorsa hiç almam 😂 kesin çözüm arıyorum bekarken sıcak su torbası koyardım belime ama hamile iken konurmu bilmiyorum
Htccndn EbruDemir81 Çok geçmiş olsun canım ya bende doğum yaptıktan sonra 20 lik dişim ağrımaya başladı diş ağrısı gerçekten çok kötü ya 😒
01180322 Htccndn kızımı salliyorum🥹dönmeyi öğrenmiş sürekli beşikte dönüp uyaniyo. Pert hldeyim iki kizim bir olmuş uyku yok bugün bna blli😂
Htccndn 01180322 Cimcimeler ya ☺️ iyi olsunlarda uykular haram olsun napalım ben 14 gündür uyuyamıyorum 😂 gözlerim şişti artık uykusuzluktan 😂
Htccndn prens_prenses_annesi o tuvaletten bende çok çektim canım eşim bana senin yatağını tuvalete serecem diyordu 😂
prens_prenses_annesi Htccndn ama varya ozellikle gece durmuyo yani gunduz hic harwket hissetmem nerdeyse bir kac defa okdr
Htccndn Ftmnnr vallaha hamileliğimde kullanmadığım ilaç kalmadı canım vitamin kan magnezyum felan 😂 halada kullanıyorum ama sıcak su torbası konmaz diye biliyorum canım
Htccndn DENIZ_55 İnşallah canım bebişlerimiz iyi olsun uykusuz kalmayada razıyız napalım sonra bugünleri özleriz büyüdüklerinde ☺️
BuseYunus9488 Htccndn sabaha kadar uyuyamıyorum doğumuma 1 ay kaldı sağa dön sola dön uykum gelmiyor bebek ayrı hareketli sonra gündüz evde zombi gibi dolaşıyorum şimdiden gece uykusuzluğuna alıştım diyebilirim
Htccndn BuseYunus9488 Canım ya inşallah bu günlerde geçicek son aylar öyle oluyor nasıl yatacağını şaşırıyor insan bende öyleydim girmediğim şekil kalmamıştı ama yinede uyuyamıyor insan 😒
01180322 Htccndn bnmde durumum farksız değil. Kızım 9.5 aylik 4.5 aylikta hamileyim. Uyuttugim bebeği de eşim uyandirdi sinirden delirtcek bni
Htccndn 01180322 Hahaha ah bu eşler ya bir işe doğru düzgün yaramıyorlar bizim yaptığımız şeyide mahvediyorlar 😂
Ftmnnr Htccndn kan ilacı kullanicaktim doktorum onermedi ama sağlık ocağı önermişti o beni mahvetti onu kullanmadım çünkü ztn doktorum yazmamıştı onun haricinde demir Multi vitamin vs hepsini kullanıyorum sıcak su torbası üzdü 🥺😂
Htccndn prens_prenses_annesi Benimkide gündüz durmazdı gece akıllı akıllı yatardı ama çişten dolayı uyuyamıyordum 😂
BuseYunus9488 prens_prenses_annesi tuvalet konusu çok sıkıntılı ya idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibi hissediyorum öyle bir tuvaletim geliyor ki bi gidiyorum hiçbir şey yok bebek mesaneye baskı yapınca o his oluşurmuş az kaldı tuvalete bir yastık atıcam bütün gece orda yatıcam çok sinir bozucu bir durum 😣
rumisam BuseYunus9488 ayy bende klozetin önüne uzancam en son enfeksiyon yok ilk öyle sanıyordum kesin enfeksiyon oldum diye bebek dönmüş baskıdanmis