Htccndn Kızlar uykusuzluktan bayılacam az kaldı bebişten dolayı uyuyamıyorum sürekli emzirmem gerektiği için siz neden ayaktasınız bu saatte 😂
DENIZ_55 Htccndn benimde uykular haram oldu daha doğmadan uykudan nefret ediyorum yatağa uzandimmi agri giriyor oturunca geçiyor uyuyamıyorum yani nasil gececek bilmiyorum bu hamilelik daha 15+5 haftaligim sende bebegini sağlıkla büyüt canım
Ozgednc Htccndn emziriyom tam uyuyacam bu sefer mama istiyo sonra uykusunda öksuruyo öyle firliyorum sonra horluyo öyle firliyorum derkeeen uykularrr haram 😅
Htccndn Tatlianneadayi0 Ay o duyguyu bende yaşadım çok kötü oluyor insan ben tuvalette yatacaktım az kalmıştı yani 😂
dika Tatlianneadayi0 bende 27 oldum benim bebeğim aşağıda değil de yukarıda kafası bana çok baskı veriyor sancı veriyor her an doğum yapacam gibi
Htccndn DENIZ_55 Canım benim ya inşallah hepsi geçer bende son haftalarda öyleydim uyku haram olmuştu inşallah hepsi geçicek çok teşekkür ederim bu arada darısı sana olsun 🙏🏻
Gizem-1009 Kumsal2606 28 haftalık oldu şimdiye kadar bulantılar mahvetti biraz o iyi oldu yanna başladı artık 😞
Tatlianneadayi0 dika doktoruna bi sor canım bnm ağrım olduğundan doktorum yatmamı dinlenmemi söylemişti
DENIZ_55 Htccndn Amin inşallah ben saka gibi hamileligimi öğrendikten bi süre sonra uyuyamaz oldum ama biliyorum bu zamanlar geçecek tek iyi olsun bebeğim ben herseye razıyım
Htccndn Ozgednc bende emziriyorum sütüm yetmiyor mama veriyorum tam emziriyorum uyuyim diyorum mama saati geliyor döngü öyle gidiyor 😂
Htccndn Ftmnnr Çok geçmiş olsun canım o bel ağrısı geçmez bende çok çektim sadece sağlık ocağındaki ebe magnezyum ilacı vermişti onu içtim hafiflemişti tamamen geçmemişti 😒
Htccndn prens_prenses_annesi o tuvaletten bende çok çektim canım eşim bana senin yatağını tuvalete serecem diyordu 😂
BuseYunus9488 prens_prenses_annesi tuvalet konusu çok sıkıntılı ya idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibi hissediyorum öyle bir tuvaletim geliyor ki bi gidiyorum hiçbir şey yok bebek mesaneye baskı yapınca o his oluşurmuş az kaldı tuvalete bir yastık atıcam bütün gece orda yatıcam çok sinir bozucu bir durum 😣
Htccndn DENIZ_55 İnşallah canım bebişlerimiz iyi olsun uykusuz kalmayada razıyız napalım sonra bugünleri özleriz büyüdüklerinde ☺️
dika Tatlianneadayi0 gittim doktora hem devletteki doktoruma hem özeldeki doktoruma bebeğin ters dönmüş dedi kafası aşağıda olması lazımken yukarı çıkmış buda hareket ettikçe sana yalancı doğum sancısı veriyor sol tarafında devamlı uyu dinlen dedi bebek dönsün dedi