rumisam Htccndn mide yanması bacak ağrısı nefes darlığı burun tıkanıklığı sürekli tuvaletim geliyor uyku neydi nasıl uyunuyordu 🥹
Htccndn rumisam öbürlerini hamileliğimde çok yaşamadım ama yaşadığım çok kötü şey sürekli çişimin gelmesiydi birtek bunu yaşadım bir yere gidemiyordum çişim gelecek diye ya 😂
BuseYunus9488 prens_prenses_annesi en azından tuvalete boşuna gitmiyormuşsun benim durumumda olsan vah vah kafayı yerdin 😅😅😅
Ftmnnr Htccndn kan ilacı kullanicaktim doktorum onermedi ama sağlık ocağı önermişti o beni mahvetti onu kullanmadım çünkü ztn doktorum yazmamıştı onun haricinde demir Multi vitamin vs hepsini kullanıyorum sıcak su torbası üzdü 🥺😂
Htccndn Ftmnnr Doktorun önermediyse en iyisini yapmışsın ilaç kolik olduk artık vallaha onlar bitince bir yanım eksik gibi hissediyorum 😂 yinede o sıcak su torbasını bir araştır istersen canım ☺️
Htccndn BuseYunus9488 Canım ya inşallah bu günlerde geçicek son aylar öyle oluyor nasıl yatacağını şaşırıyor insan bende öyleydim girmediğim şekil kalmamıştı ama yinede uyuyamıyor insan 😒
BuseYunus9488 Htccndn ben uyuyamıyorum ama eşim uyuyunca bu sefer ona sarıyorum ben uykusuz kalıyorum sen nasıl uyuyabiliyorsun deyip kızdığım zamanlarda oluyor o da benim ruh halime veriyor yazık çocuğum 😅😅
rumisam BuseYunus9488 ayy bende klozetin önüne uzancam en son enfeksiyon yok ilk öyle sanıyordum kesin enfeksiyon oldum diye bebek dönmüş baskıdanmis
BuseYunus9488 rumisam enfeksiyon sanıyoruz ama değilmiş bebek baskı yapınca koşa koşa gidiyorum tuvalete ama bir şey yok o yüzden biraz bekliyorum artık kendiliğinden geçiyor
Htccndn 01180322 Hahaha ah bu eşler ya bir işe doğru düzgün yaramıyorlar bizim yaptığımız şeyide mahvediyorlar 😂
Htccndn BuseYunus9488 Ahahahah 😂😂 bak mesela sabaha kadar uyuyamıyorum ayaktayım eşim karşımda horlaya horlaya yatıyor sabahta diyorki çok uykum var 😂 ben napim diyorum bende 😂
Htccndn prens_prenses_annesi Benimkide gündüz durmazdı gece akıllı akıllı yatardı ama çişten dolayı uyuyamıyordum 😂
BuseYunus9488 prens_prenses_annesi 34+3 olduk son 4-5 haftam kaldı sezaryen olacağı için günü de belli ama zaman geçmiyor gibi
rumisam Htccndn çiş büyük bı sorun ben dışarı çıkınca suyu bile hesaplayarak iciyom😂şu kadar içtim nerde var tuvalet yetisir miyim bianda gelirse gibi hesaplar yapiyom😅Allah’tan yaşamamışsin diğerlerini çok yoruyor gün sayıyorum doğuma manyak oldum iyice😅
rumisam BuseYunus9488 benim akıyor yaa nerden geliyor o kadar çiş bilmiyom aniden geliyor yaa o çok fena bazen minik kaçırıyorum ilk olduğunda takılıyordum çok nasıl olur diye sonra amaaaan elimde değil diye saldım 😅
Ftmnnr Htccndn Google baktım sorun olmaz dedi gram guvenmedim 😂 yarın sorup soruşturmayı düşünüyorum yoksa böyle hiç bir gece uyuyamam