Eylemmm2121 Ogretmen çok geçmiş olsun 🥹🥹🥹 umarım tekrar olur ya ben kanadadayım hastaneler çok kötü açıkçası biraz da ıhmalden oldu galıba
Senonif Ogretmen ayyy çok üzüldüm yaşamadım ama kimyasalım var benimde o bile beni aşırı depresyona sokmuştu o yüzden kalbini duyduktan sonrasını hayal bile edemem başınız sağolsun
Birbebekikiyetiskin Senonif kız sabahtan beri in in aşağa sonuca bakacam diye canım çıktı 😂😂 hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin 🤍
Ogretmen Senonif zordu evet. Tekrar cesaret edememiştim zaten 1 seneyi geçti. Şimdi 3 aydır deniyoruz bakalım batı bekliyorum ben de inşallah bebeğim benimledir 😊
Ogretmen Senonif o zaman bekle biraz. Hatta bi kaç gün sonra tekrar böyle test yap. Tam çizgi çıkınca doktora gidersin. Rabbim mutluluğunu daim etsin, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Senonif Ogretmen amin inşallahhh bende öyle yapıcam zaten sipariş verdim 5 tane ama bugün dayanamadım ahahah
Eylemmm2121 Alyadnz33 çok teşekkür ederim doktor bize dediki erken düşük olduğu ıcın denemeye hemen baslayabılırsınız bakalım artık
Senonif sudenazelisa29 yok test yaptım silik çizgi çıktı 😅 galiba dedim hala emin değilim ama az önce yaptım ![](
Senonif Birbebekikiyetiskin amin inşallahh ama hala doğru gelmiyor ya aşırı silik bakar bakmaz görmüyorum ama biraz bakınca pembelik de var ve marka iyi bir marka of kan mı versem acaba ya