Senonif sudenazelisa29 kan vermek istiyorum ama çok düşük çıkacak biliyorum adetime daha var bat 2 Kasım 🥹
Senonif Birbebekikiyetiskin amin inşallahh ama hala doğru gelmiyor ya aşırı silik bakar bakmaz görmüyorum ama biraz bakınca pembelik de var ve marka iyi bir marka of kan mı versem acaba ya
Bseldatgain Senonif canım sağlıkla kucağına al inşallah. Adet olmama 3 gün kaldı ama çok mide bulantım ve baş dönmem var 😐 regl olacak gibi ama daha hafif kasık ağrısı hissediyorum inşallah bende hamileyimdir
Bseldatgain Senonif bende şimdi dediğiniz gibi kabartma tozu denedim çok köpürdü baya fazla ne demek şimdi bu
mervedmrcn Senonif gecikmeni bekle bakalım belki erken diye negatiftir , hayırlısı olsun inşallah hakkında🤲🏻
Senonif GirlandBoy_Mom attığım test predictor marlaydı ilk idrar değildi yine bu sefer yaptığımı çekicem birazdan atıcam
Senonif GirlandBoy_Mom mervedmrcn GirlandBoy_Mom Papatyam02 Çıkmış sanki sabahki predictor 11’deki miratech marka ben ilk çıkmadı sandım ortalık ışığı çok kötü ama görünüyor sanki 🥹 ![](
Mommyarzu Senonif evde lavabo tikanmisti ben sicak su ve kabartma tozuyla actim inanilmaz kupurdu suda bide 😂😂😂 kopren bisi zaten sanmiyorum
Pnrdrsn Kızlar ben de az önce çamaşır suyu ile yaptım çok köpük oldu .ama daha önceki aylarda da yapmıştım çoğu kez hiç böyle kopurmemisti. Resmini bile çektim 🤣
Papatyam02 Senonif kızlar bastan sona mesajlarınızı okudum ve meraktan bende kabartma tozu ile test yaptm karton kahve bardakları varya kucuk onlara yaptım agzına kadar kopuk cıktı ben gebemıyım sımdı😅😅😅😅
Pnrdrsn Papatyam02 ben geçtiğimiz 4-5 ay aralıklarla hep yaptım yalan değil. Umut işte. Oncekilerde kopurme hiç olmadı. Hatta rengi koyulasti. Bugün ilk kez köpürdü bira gibi bişey oldu. Bilemedim ki iğnenin 10. günü bugun. Sen de denesene çamaşır suyu ile bı.
b-bg Senonif benim de adetime 10 gün varken 0.34 çıkmıştı 4 gün kala 216 çıkmıştı beta şu an 30 haftalık bebişim hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah 👏🏼👏🏼