Senonif Alyadnz33 elim ayağım titriyo silik çıktı ve en iyi marka aldım predictor hamileyim galiba ay
Senonif Akrepkadini Alyadnz33 mervedmrcn Ogretmen Eylemmm2121 Kızlar predictor marka en iyisi diye biliyorum elim ayağım titriyor 5 dk hatta 4 dk oldu ![](
Ogretmen Senonif yaa ne güzel bi haber. Ben de gördüm çizgiyi. Evet yalancı çıkarmıyor diyorlar o markaya. Gözün aydın olsun inşallah 😊
Senonif Ogretmen inşallah yalancı değildir o kadar silik ki emin olamadım kan versem de çok az çıkacak biliyorum beklicem kan için sabredebildiğim kadar, çünkü bir kimyasalım var onda da böyle silik çıkmıştı çok heveslenmiştim ama olmadk
Alyadnz33 Senonif tamamen hamilesin ben 8 haftalık hamileyim şuan ve her dakika tuvalete gidiyorum bu ikinci gebeliğim
b-bg Senonif benim de adetime 10 gün varken 0.34 çıkmıştı 4 gün kala 216 çıkmıştı beta şu an 30 haftalık bebişim hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah 👏🏼👏🏼
Alyadnz33 Senonif bende bundan aldım canım bendede silik çıktı ama eşine söyleme şuan kanda çıksın bide biraz gün geçsin o silik daha net olacak canım ozaman yapıp verirsin eline istiyor muydu eşinde
Ogretmen Senonif o zaman bekle biraz. Hatta bi kaç gün sonra tekrar böyle test yap. Tam çizgi çıkınca doktora gidersin. Rabbim mutluluğunu daim etsin, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah