Sonkayalar Betusm hıc hıssetmedım bıle vurulurken daha sonraaındada sadece ıkıncı gun uzerıne yatınca sızladı kolum o kadar atesmıs asırı agrıymıs bılmedım canım abartılıyor bence
Umaymoms Betusm erkekler daha geç geliyor kesin değişir. Hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun insallah 💙
Krispiim16 Betusm aşı yapılırken ruhun bile duymuyor canım ama akşamına kokumu kaldıramamaya başladım ben acıyor biraz 😌🙈 bugün yaptırdım
YagmurDaskn Kızlar kan almada bile değişiyor. Ben kan verdim aç ve tok olmak üzere iki farklı hemşire yaptı. Biri hiç acıtmadı hafifti. Diğeri çok acıttı tüm gün kaldıramadım bişey. Kimse abartmaz yani. Ağrıyan ağrıyor der. Ağrımayan ağrımıyor der.
istkizannesi Betusm yaparken acımıyor. Ama sonrasında beni bir hafta felç etti ağrısı. Kişiden kişiye değişebilir. Ama ben kıyafetimi bile eşimin yardımı olmadan giyip çıkaramadım.
glsmdncr Betusm 1 ay aralari oluyo. En az hangi kolunu kullaniyosan ordan yaptir. Yapilirken filan bisey hissetmiyosun zaten sadece bi kac gun koluna biri tas atmis ta onun agrisi var gibi hissediyosun.
Eminel Umaymoms nabız hızlanması genel normal dedi doktorum, kan üretimi fazlalaştığı için ama tabii doktoruna sor mutlaka
AlininAysesii Ağrıyor diyenler yalan söylüyor kesinlikle ebe de aynen böyle söyledi 😂 zira benim canım asla ama asla yanmadı.
Busradrkc Betusm ben bır ay stres yasadım boşunaymış ilk dozda 3 gün kolum ağırlaştı acıdu ikinci dozda hıc. Bır sey olmadı cok şükür💁🏻