Smbemdy Biz bugun 11+5 olduk doktor erkekte kizda bacak arasi bos olur 12. Haftadan sonra organ tam olusmaya baslar dedi bacak arasi bostu. Simdi sizin erkek ogrenmissiniz kafam.karisti foto da atiyorum bakarmisinjz rica etsem..
DENIZ_55 danla2711 abisini kaybettik melek oldu😔🪽 🕊 inşallah bunu sağ saglim kucağıma almayi nasip eder inşallah 💗
danla2711 Fatmanurakbltttt ay umarım yaa bende çok merak ediyorum çok sabırsızım benimde ilk çocuğum tabii aslında ilk çocuk olduğu için bir fark etmiyor ama insan merak ediyor yani ne diye hitap edeyim bilemiyorum oğlum mu diyim kızım mı diyim 😂🥰bazen içimden ne geçerse o an onu söylüyorum valla
Fatmanurakbltttt danla2711 he valla bende öyle yapıyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah belli olunca bul beni
danla2711 Fatmanurakbltttt bulucam seni isminde bir yerde tanıdık geliyor sanki ama 😂😂 hadi bakalım 🥰
danla2711 DENIZ_55 başın sağolsun canım Allah sana sabır versin ♥️ kötü düşünme iyi düşün bütün güzellikler seni bulacak ben inanıyorum 🥰 banada doktorum ilk zamanlar düşük tehlikesi var demişti çok üzüldüm ama çok şükür birşey olmadı doktorumu değiştirdim çok şükür ki yanlış teşhismiş
DENIZ_55 danla2711 Amin sağol teşekkür ederim cnm yok canim dusuk olmadı dogumdan sonra kaybettik doktorum çok iyi mükemmel o konuda rahatik elhamdülillah erkenden progestan başladı erken doğum olmasın diye
danla2711 Happyka ay inşallah bende erken öğrenirim herkese bakıyorum daha 20 haftalıkken öğrenemeyen bile var🥹
DENIZ_55 danla2711 sağol canım teşekkür ederim bende 5 haftalikken başladım progestana suan 15+3 haftakigiz doktor 24 kadar devam o zaman bakarız dedi