danla2711 Meleklerim50 ahaha bizde 14.haftada %80 erkek olduğunu öğrendik 15te devlet erkeğe benziyor pipimi kordon mu anlayamadık kordonu bacak arasında dedi😂😂yarın netleşecek 18 haftalığız
Meleklerim50 danla2711 valla rabbim kalbindrkini versin benım 3 kızım var spralle kaldım 12 de cok kesşn bi sekilde kı dedi suan 17 haftalık hiç gitmedim bu arada develtte doçent kesin erkek dedi bende gördüm :)
AybenYB danla2711 bana da dediler aynı şekilde, sen kordon görmüşsündür bilmem ne diye hayır dedim gördüm kordon ayrıydı organı ayrıydı erkek olacak dedim inanmadı kimse, sonra herkesi zort ettim doktor dahil 😂
AybenYB danla2711 bebeğim ben de ultrasonda doktor hareket ettirirken gördüm ultrason fotolarından anlamıyorum maleeseff 🥲
danla2711 Meleklerim50 vay bee sonradan değişen çok var🥰 Hayırlıdı olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah😍🤲
Pembiskizim danla2711 kızımda 12. Haftada tahmin yapıldı 14 te netti şimdi 2. Gebelik 14 te gitmiştim erkek dedi 16 da da devlete gittim o da erkek dedi bence pozisyon ve doktorun görmesine göre değişiyor bu durum
danla2711 Pembiskizim 😂🤩ayyy bugün netleşti bizimkide 🥰🤩 erkek dedi doktorumuz sağlıkla gelsin bıdıklar💙🤲