danla2711 Kubraylvc 😂ooo maşallah nasıl sığdırabildin kız ben bi odaya beşik şifonyer dolap nasıl sığacak diye düşünüyorum 😂😂
Kubraylvc danla2711 evın büyük odasını çocuk odası yaptım anne yanı büyüdükçe kaldırdım şimdi mecbur yine 3 yatağa döneceğiz 6 yaşında kızımın yatağı 3 yaşındakinin yatağı sımdıde bebeğe 🤣 🫣
Ftmnnr danla2711 yok cumartesi günü gireceğim inşallah detayliya kaldık zaten maçta uzatmalarda kalmışız gibi hissediyorum 😂
danla2711 Ftmnnr 😂😂ahah hayırlısı olsun canım inşallah ♥️ bu kadar nazlıysa kesin kız ben sana diyim😂
_busss danla2711 hayırlı olsun 🥹 inşallah haftaya soracağım birde turla mı gittiniz memnun kaldınız mı arayıştayız bizde kendimiz gitsek daha mı rahat olur benim için
danla2711 _busss bizimde arabamız var ama ehliyetimi yeni aldım uzun yol olduğu için eşimin tek şöför olmasını istemedim kendimede yeni olduğum için ve oraların yollarını bilmediğim için güvenemedim birde arabaya birşey olsa oralarda biraz sorun olur diye düşündük biz maliturla gittik hayatımın en güzel tatiliydi diyebilirim ilk başta otobüsteki insanlarla konuşmadık ama gün geçtikçe kaynaşmaya başladık turun sonunda da bir aile gibiydik birbirimizden kopmak istemedik hatta kendi aramızda bir grup kurduk ordan halâ konuşuyoruz rehberimiz olsun turdaki arkadaşlarımız olsun gerçekten çok iyi insanlardı ve iyi ki gitmişim güney doğu anadolu çok güzeldi mardine aşık oldum tekrar gitmek istiyorum🥰🥰🥰
Eminegzel 12 haftalıkken yanılma payı var diyerek erkek olduğunu söylemişti. 17 haftalık olunca yine doktora gittim. Kontrolde erkek denildi yine. Erkek olunca yanılma payı biraz daha düşük oluyor. Kız için yanılma payı fazla oluyor. Kız diyip erkek çıkabiliyor.
AybenYB danla2711 11. Haftada doktor ultrasona bakarken erkek cinsel organı gördüm erkek galiba dedim doktor dahil kimse inanmadı yanlış görmüşsündür sen ne anlıcaksın dediler, 1 hafta önce doktor da onayladı erkek olduğunu, 13. Haftamızın başındaydık 😂
danla2711 AybenYB yaaa🥰 bizimde %80 erkekmiş 14.haftada öyle söylemişti doktor sonra 15.haftada devlete gittim doktor erkeğe benziyor ama kordon mu pipi mi anlayamadım dedi kordonu bacak arasına almış🥰 yarın netleşecek inşallah 18.haftadayız😍