Mervecimmm MiracAlpinannesi başta çikolata olmak üzere tatlı şeylerden tiksiniyorum. Baklava gibi şerbetliler de buna dahil. Hele şu dubai çikolatası storylerini görünce tiksintim daha da artıyor.
bahardaa MiracAlpinannesi çikolata , tatlı , tavuk , çay , domates , salatalık ,çilek başlarda bunları yiyemiyordum şimdi yiyebiliyorum
YavruskaAnnesiii Oğlumda salçalı hiçbir şey yiyemiyordum tiksiniyordum Şu an ikinciye hamileyim turşudan sarımsak kokusundan tiksiniyorum
MiracAlpinannesi danla2711 Oh çok iyi olmuş 😅😅 Turşu kuran yerlerde bulabilirsiniz vardır oralarda erik turşusu
Tontonunannesi MiracAlpinannesi evet normalde hiç sevmem yediğimde bile miğdem bulanır hep azıcık ucundan ucundan yerim ama hamilelikte çok canım istiyor. Normalde kek börek çörek hamur işi çok severim hamileliğin başından beri ekmek bile miğdemi bulandırıyor çok değişti yediklerim
MiracAlpinannesi Keyfimin-kahyasi-misin Çok afedersin ya gözümden kaçmış 🥺 Hala öylemisin kendi yaptığın yemekleri yiyemiyomusun🫣
Keyfimin-kahyasi-misin MiracAlpinannesi Hala yiyemiyorum çok nadir Ustunden zaman geçtiyse yiyebiliyorum yoksa midem almiyor