Tugceeayo MiracAlpinannesi soğan , sarımsak , salçalı yemekler yağda pişen her yiyecekten tiksindim yiyemiyorum görmek dahi istemiyorum sadece çorba haslanmıs yemekler yiyebiliyorum 😰
Fatmadali MiracAlpinannesi ay ben ilk 3 ay şeker ve şekerli her şeyden tiksindim sadece ekşi tuzlu yiyebildim şuan 18 haftalık olduk ı geçti ama bayılarak kullandığım sleepy ıslak mendiller dalin sprey gibi kokular beni benden alıyor asla tahammül edemiyorum 🫠
Tontonunannesi MiracAlpinannesi ayy bende onlara düşmem peki ciğ bile yiyeceğim nerdeyse sürekli bir et döner köfte kıyma tavuk hertürlü kavurma Allah ım çok düştüm onlara ağzımın suyu akıyor düşündükçe 🤦♀️
danla2711 MiracAlpinannesi yok o da yok ben bulamadım bulan arkadaşlarımda söylerse sevinirim😂😂 insan hamileyken neyi aşereceğinide kestiremiyor ki bende gitmişim bu mevsimde en imkansız şeyi aşeriyorum karpuz olsa onu bile buluruz da erik nedir yaa dünyaya gelmeden babasına çektirmeye başladı😂😂😂😂
MiracAlpinannesi danla2711 Oh çok iyi olmuş 😅😅 Turşu kuran yerlerde bulabilirsiniz vardır oralarda erik turşusu
Kaderyavuz21 Reyhan_19 Bende et ve karpuz özelikle tiksiniyordum mutfağa bile giremiyordum buz dolabı kokusuna gelemiyordum şimdi biraz geçti ama yemekten tat alamıyorum 3 gebeliğim diğer gebeliklerime göre çok zor geçti
Mervecimmm MiracAlpinannesi başta çikolata olmak üzere tatlı şeylerden tiksiniyorum. Baklava gibi şerbetliler de buna dahil. Hele şu dubai çikolatası storylerini görünce tiksintim daha da artıyor.
bahardaa MiracAlpinannesi çikolata , tatlı , tavuk , çay , domates , salatalık ,çilek başlarda bunları yiyemiyordum şimdi yiyebiliyorum
YavruskaAnnesiii Oğlumda salçalı hiçbir şey yiyemiyordum tiksiniyordum Şu an ikinciye hamileyim turşudan sarımsak kokusundan tiksiniyorum
Tontonunannesi MiracAlpinannesi evet normalde hiç sevmem yediğimde bile miğdem bulanır hep azıcık ucundan ucundan yerim ama hamilelikte çok canım istiyor. Normalde kek börek çörek hamur işi çok severim hamileliğin başından beri ekmek bile miğdemi bulandırıyor çok değişti yediklerim