Songulayaz07 Brgmde tükettiğin kefir sade olanı mı bide bildiğimi marketlerde satılan sütü nasıl içiyorsun kaynatıp mı
Mlsaa99 Valla bende süt ve sut urunlerini kullandigim ay kilosunu ogrenince bir artis olmadigini farkettim benim cocuga yaramadi . Bize pekmez tahin ciğ kuruyemis ve et yemek kilosunu arttirdi
Brgmde Mlsaa99 tabili sadece süt ve süt ürünü yemedim balık et tavuk zorladım protein bazlı besleneim ama genede kilosu öyle ahım şahım çıkmamış yani dediğin gibi sonrqdqn demekki cok yaramadımı diye düşünüp tavuk ete yönelsemmi diye düşündüm canım. Yeşil mercimekte aldırıyormuş
Brgmde Mlsaa99 en iyisi et diyorlar zaten nasıl yapıyorsunuz eti . Pekmezim var bide tahin alayım bakalım günlük tüketiyormsn
Mlsaa99 Brgmde evet sabah iki kasik gece yatmadan 2 kasik iciyorum . Eti de gün icerisinde ara ogun olarak kavurarak yiyorum
Melikeks Bebeğe en hızlı kilo aldıran şey kaşar, benim ilk bebegim de bel çevresi geriden geliyordu kaşarla doğuma kadar kilo aldırmıştım. Şimdi yine hamileyim 36.haftadayim ve her sabah kaşar+ceviz bol yiyorum yine önden gitmeye başladı. Dene istersen
Brgmde Melikeks İki haftada 1 kg kaşar yedim belki de haftasını o yakalattı haftasını ama öyle öne falan geçmedi kilosu ahım şahım aldırmadı gibi
Melikeks Melikeks Brgmde bir de ben sadece sabah kahvaltısında değil sabah kahvaltı da peynir niyetine ara öğünler de bol kaşarlı tost akşam yemeklerinde ortaya 3 öğün yiyordum hafta da 1 kg neredeyse
Melikeks Brgmde önde olmasına gerek yok ki sonuçta bunun dogumu da var :) fazla düşünme sağlıklı olduktan sonra haftasında da gidiyormuş zaten en iyisini tabi ki sen bilirsin
Alpmom__ Brgmde bence kesinlikle bu durumu kasmamak . Fileto tarzı tüketebilirsin . Et yiyemezsen köfte yap . Ben genelde tavuk göğsünü seviyorum . Zeytinyağıyla marine edince yumuşacık oluyor
Brgmde Melikeks bende öyle yaptım gece 2 tost sabah kaşar yiyordm büyük ihtimalle o kilo aldırdı. Şuan detaylıya göre 2 gün gerideyiz onuda kaptıcaz inşallah eskiden 6 gündü💕
Bergamot Brgmde bu gıdayla değil de genetikle alakalı biraz . İlk gebeliğimde çok sebze yiyordum üç hafta öndeydi. Bunda sürekli et yiyorum yine üç hafta önde. Zaten bunun ideali budur 3 hafta ileri veya geri normal sayılır.
Melikeks Neslihanylmz güvendiğiniz normal zamanlarda tükettiğiniz bir marka olur, kaşarın kilo aldırma sebebi protein ve kalsiyumu çok 1 kg kaşar icin yaklaşık 10-12lt süt kullanılıyor