Melosum34 Ftmnnr evet hatta annem yaptırdı iki çeyreğini bir yarıma verdi adam aldı üstüne para ne kadar ama hatırlamıyorum
asyap Melosum34 yani aslında boşuna fark vermişsin 2025 e 2 ay kaldı o da eski tarihli olucak tüm eski tarihliler aynı fiyat oluyor
Melosum34 Tontonunannesi öyle yapıyorum devam edeceğim o zaman bir an düşündürdü bir arkadaş düşecek diyince bana
58Vildan Altın çıktığı yeri unutmaz bana en güvenilir ve kazançlı altın geliyor. Benim aylık arttırabildiğim taş çatlasın 0,25 gr (750₺ civarı) onuda koşa koşa gider alırım
Melosum34 58Vildan ay o kadar veriyorlar mı bilsem bende yapardım param yetmediği zaman çok zorluyorum ceyrek almak için bundan sonra öyle de yaparım
Deniz4848 Melosum34 geçen sene 16 bin liraya aldığım 10 gram Ajda bilezik su an 30 bin lirayı geçti altın hiçbir zaman zarar etmiyor siz yine de külçe şeklinde gram alın kuyumcular da en çok onu tavsiye ediyor. Allah ağız tadıyla harcatsın inşallah
Melosum34 Deniz4848 amin inşallah çok teşekkür ederim bende külçe soracağım artık alırken öyle alayım madem daha iyi
kubra464 Melosum34 keşke bnmde derdim tek böyle bişey olsa çok isterdim balım ☺️🌹 zor süreçten geçiyorum burda öyle okurken yazmak istedim .
Deniz4848 Melosum34 nadir ve ahlatci marka kulceleri sorabilirsiniz ben artık al sat al sat uzman oldum 😅
Melosum34 kubra464 Allah kalbine ferahlık versin inşallah dertlerinin bir an önce çözüme ulaşması dileğiyle arkadasim 💗🫂
kubra464 Melosum34 aminn canım ama 4 bir yandan saldiriyolar resmen yuvama huzuruma .. kendi evimden kavgayla tartışmayla kovuldum kayınvalidem ve eltilerim ve büyük kaynım sayesinde .. hiçbir suçum yokkenn . Eşimin sessiz olması çok şeyi aldı bnden..
Melosum34 kubra464 ahh ahh bu insanlar çok seviyorlar yuva bozmayı bende de aynı sorunlar var stres yapma hiç yapsan da bisey değişmiyor tecrübeyle sabit yani esin anacı ise işin çok zor kendimden biliyorum işte bende de dert çok da çocuklarım için mücadele etmek zorundayım:)
Deniz4848 Rabiamina gönül ister ki hiç satmayalım ama :( satışı da sabah saatlerinde yapıyorum en yüksek o zaman oluyor