Zeynep6095 Esripek Aminn canm inşallah eninde sonunda gelcekler gören dogurmadınmı dyo daha şmdi yok dedim dogrmcam ben😁😁
Eminekvnlk Zeynep6095 bende 37+5 haftalığım 32 den beri erken olcak dediler serviks kısa diye korkuttular şimdide rahim ağzı kapalı kanala bile girmemiş diyo🤣
Zeynep6095 Eminekvnlk ya bebegin keyfine kaldı demekki valla banada yok bu senenin bebekleri erken gelyo dediler ne alakaysa aha bak gelmedi 🤣
Nursel_2738 Zeynep6095 çıkamadım bugün yarın inşallah canım muhakkak yapcam zararlı bişey olsa ebe söylemez
Ayseliada Zeynep6095 Ben de aynı durumdayım. Paşamın gelesi yok. Pilates yürüyüş hurma herşeyi deniyorum. 39+5olduk. Sanırım 40’ları göreceğiz. Çarşambaya kadar gelmezse suni sancı vereceğini söyledi doktor.
Zeynep6095 Ayseliada ya evet aynıyız 40 oldum valla bu gece 40 görmem sanyodum ilk oglum 39+4de gelmşti 🥹 bunda tık yok
Zeynep6095 Ayseliada pazartesi muayenem var bakalm ne dcek doktor o güne de gelmezse bende kabul edicem suni derse çünkü kilosu arttır btaraftan senin açılma varmydı canım
Ayseliada Zeynep6095 açılmama bakmadı doktor. Nst de sancım çıktı ama. 30’una kadar zaman verdi normal doğum olmazsa suni sancı vererek doğurtacak artık. Rabbim yardımcımız olsun.