Esrakzly Zeynep6095 bej bile düşünüyorum 19. Haftam bitti ama bir an önce gelsin istiyorum tabiki zamanında yolda goruyorum bebek arabasında ki bebekleri o kadar güzel bir duygu ki suyun falan gelmiyor mu
Zeynep6095 Annelikmghb salı günü doğum yaptımm sancım vs yoktu haftam geçyo du 2cm açlmam vardı suni ile başlattılar 4,5 saat sürdü çok şükür darısı hepinize inşallah hamileyseniz 🥹🌸
Sedanurrrk1 Zeynep6095 size sorum var vajinal doğumdaki sancıyı nasıl ölçüyoruz benim pek bilgim yok bıçak saplanması gibi olan şeyi mi sayıyoruz kasılma sayar da yoksa sancıları mı çözemiyorum ya 🥲
Annelikmghb Zeynep6095 ayyy masallah Allah anali babali büyütsün hayırli evlat olsun amin bizede dua edin 32 haftamizdayiz 🥰🧚♀️
Zeynep6095 Annelikmghb Aminn canım inşallah seninde kolay doğumların olur rabbim bi avazda doğum yapmayı nasip etsin 🌸
Zeynep6095 Sedanurrrk1 canım bana suni verdiler öyle başladı kendi sancılarım gelmedi evet bi anda bıçak saplanır gibi sancı giriyo bi süre kdr sonra rahatlyosun suni verirlerken bende kasılma sayarda hesapladım dakkada bi sancım gelyodu 8 cm ulaşmş meğerse 🥹😁