Gizemnursu Benimde kizimda aynı şey oldu 2. Bebeğine hamileyim 30. Haftada geriden geliyor dedi 33 de gittim haftasını yakalamış dedi günde 3 lt su ictim doktor tavsiyesi bunlar balık yedim haftada 2 gün bol bol kuruyemis tükettim canım baklagil ye dedi doktor bunlarla toparladik 2100grdigittgimde
Ss2016 Tatlianne35 benimde senin gibi 33+5 de gittik 1780 gr çıktı bende muz avokado kefir kıruyemiş hiç eksik etmiyorum her gün yiyorum ama ona rağmen az kilo alıyor doktor normal gelişimi sorun yok sadece 2800 2700 falan doğar o da problem olmaz dedi ama insan takıyor ister istemez
Tatlianne35 Ss2016 evet takior insan ister istemez ilk oğlumda oyleydm çok üzülmüştüm 2500 doğdu ama çok sagliklydi çok sukue kuveze girmedi ama iste yine aynı şeyleri yasiorm insan uzuluo yinede
Ss2016 Tatlianne35 yapısal olarak biraz minyon olucaklar artık biz bol bol sütümüzle aldırıcaz kiloyu sağlıklı gelsinler dünyaya küvez ihtiyaçları olmasında bi şekilde toparlarlar artık doğunca ☺
Sudetmlk Melismelo 31+0 1800 gram doktorum 2 hafta önden gidiyor iri bebek dedi yani sizin ki normal kilosu boşuna kafanıza takmayın
Karanfill Tatlianne35 iki muz, kaşar peyniri, kuruyemiş( özellikle ceviz ve badem), haşlanmış yumurta, süt, bal her gün yedimm. Bide dr lar 37. Den sonra artık kilo almaz demişlerdi ama gayet güzel aldı bebişim.
Tatlianne35 Karanfill normal dogummu sezeryan mi acaba benim sezeryan olcagi için 38 .haftaya kadr sürem var
Karanfill Tatlianne35 aslında 37. haftada suni sancı ile alacaklardı ama ben kabul etmedim. 40+0′da kendi sancılarımla normal doğum yaptı
Flygk Karanfill 40 a kadar beklediler mi yani benim çarşamba günü 37 olunca sezaryenle alacaklar karın çevresi 4 hafta geride beklemesinin bir anlamı yok dedi 2200gram durdukça risk dedi
Karanfill Flygk beklemediler aslında 37 haftada suni sancı ile doğurtacaklardi. Zayıf olan bebeklerin biliyorsunuz kalbi suni sancıya dayanmıyor öyle olunca da acil sezeryana alıyorlar ben de hem sezeryan olurum hem de bebeğim küveze girer diye bekledim. Son 2-3 hafta da kontrollere gitmedim sancılarım gelince gittim o şekilde doğurdum
Tatlianne35 Karanfill 2500 doğdu oğlum bnde kuveze girer die dusundm ama girmedi çok saglikliydi çok sukur
Karanfill Tatlianne35 2 kilo altındaki doğan bebekler için risk daha fazla dediğim gibi benim bebeğim 37. haftada sadece 1.700 gramdı