Tatlianne35 Nuraaaay11 Bi anda kilosu geriye dusuo sonra aynı öyle devam edio ne yersen ye düzelmio aynısını ilk oğlumda yasadm bir anda oldu aynı
Tatlianne35 Nuraaaay11 beslenmeme dikkt ediorm dedim ama ilk oğlumda öyle olmuştu genetik olabilr dedi yoksa kan akışında yada plesantada Bi sorn gozukmuor
NurZenkin Tatlianne35 OMEGA kullanabilirsin doktor önerisiyle eğer yedigin halde kilo almıyorsa plesanta kaynaklı ya da soya çekimden kaynaklı olabilir.Ama doktorlar 3 hafta gerilik olmadığı sürece tehlikeli bilmiyor.
Tatlianne35 NurZenkin I mom die özel Bi omegada kullniorm ama ilk gebeligimdede böyle olmuştu artk genetikmi bilmiorm
Lina- Tatlianne35 o haftada 2500 grdı 38+5de 3445 gr doğdu, çikolata süt kilo aldırıyor günde bi defa falan içmiştim bide muz kefir
Tatlianne35 Lina- muz yoğurt yumurta avakado vceviz hepsini gunlk tüketiorm ama ilk oglumdada böyle olmuştu 2500 doğmuştu yine aynı şeyleri yasiorm.bnde anlamadm
Gizemnursu Benimde kizimda aynı şey oldu 2. Bebeğine hamileyim 30. Haftada geriden geliyor dedi 33 de gittim haftasını yakalamış dedi günde 3 lt su ictim doktor tavsiyesi bunlar balık yedim haftada 2 gün bol bol kuruyemis tükettim canım baklagil ye dedi doktor bunlarla toparladik 2100grdigittgimde
Ss2016 Tatlianne35 benimde senin gibi 33+5 de gittik 1780 gr çıktı bende muz avokado kefir kıruyemiş hiç eksik etmiyorum her gün yiyorum ama ona rağmen az kilo alıyor doktor normal gelişimi sorun yok sadece 2800 2700 falan doğar o da problem olmaz dedi ama insan takıyor ister istemez
Tatlianne35 Ss2016 evet takior insan ister istemez ilk oğlumda oyleydm çok üzülmüştüm 2500 doğdu ama çok sagliklydi çok sukue kuveze girmedi ama iste yine aynı şeyleri yasiorm insan uzuluo yinede
Ss2016 Tatlianne35 yapısal olarak biraz minyon olucaklar artık biz bol bol sütümüzle aldırıcaz kiloyu sağlıklı gelsinler dünyaya küvez ihtiyaçları olmasında bi şekilde toparlarlar artık doğunca ☺
Sudetmlk Melismelo 31+0 1800 gram doktorum 2 hafta önden gidiyor iri bebek dedi yani sizin ki normal kilosu boşuna kafanıza takmayın
Karanfill Tatlianne35 iki muz, kaşar peyniri, kuruyemiş( özellikle ceviz ve badem), haşlanmış yumurta, süt, bal her gün yedimm. Bide dr lar 37. Den sonra artık kilo almaz demişlerdi ama gayet güzel aldı bebişim.