Sennur16 Bbk88 hepsi 5.gün en iyi kalitedeydi.İlk kalp atışını olmadı tuttu ama 2.hiç tutmadı .Tek sorun bide bizde benim tüplerimin kapalı olmasıydı rahimde yada spremde birşey yoktu.Rabbim imtihan etti çok şükür bizde sabırla bekledik.Geç oldu ama güzelleştirdi Rabbim
Bbk88 Sennur16 aa benjm de sorunum tupte teki tikalj 🥲ya en iyi kalite nasıl tutmuyor tutup dusse anlarım da mesela 🙃
Bbk88 Miniklerinannesiyim normalde de haftaici 50 mg haftasındaki 75 mg kullanıyorum şuan hamile değilim olunca dahiliye bakiyor demek anladjm canjm senin doz yükselmemis 😇
Sennur16 Bbk88 İlki tutup düştü ikinciye doktorumda çok şaşırmıştı tutmamasına.Benim bide 5.gün kalıtede 10tane oldu donduruldu .Bizde beklememiştik
Bbk88 Miniklerinannesiyim masallah sorun olmuyor dimj canim içince düzenli 💕🙏 Sen de mi ömür boyu kullanicaksin ilaci pekj dogumdan sonrada
Miniklerinannesiyim Bbk88 evet malesef hep kullanıcam şuanlık sıkıntı yok gelişimidee güzel oglumun ❤️
dabaxy Bbk88 endokrin doktoruna takipliyim gebelikten önce 25 içiyordum. Sonra ihtiyaç arttıkça düzenli tahlillerle ortaya çıktı bu ; 50 oldu. Şuan 5 gün 75, 2 gün 100 içiyorum. 26 haftalığım endokrin doktorunun ayarlamasını daha doğru buluyorum
Bbk88 dabaxy evet çünkü yeri endokrin doğru ömür boyu mu kullanicaksjn sen de canjm peki ben de 2015 ten beri iciyorum haftaici 50 haftasonlari 5 sorun olmuyor mu dimi ama düzenli kontrollerde vs 🙏💗
dabaxy Bbk88 genetik bizim çocukluğumdan beri hashimatom var. Düzenli takipte hiçbir şey olmuyor. Ama her ay gidiyorum. Her ay test veriyorum doktorum sürekli birşeyler hesaplayarak düzenleme yapıyor. Ailemde çok şükür tiroidi olan herkesin bebeği sağlıklı
Bbk88 Sennur16 anladım canım hersey nasip nasip bu zamanaymis 🥰benim de 2 tane var iyi kalitede dediler 5 inci gün .senin baya varmış masallah toplanmış yumurta
Sennur16 Bbk88 Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı tez zamanda nasip etsin inşallah .Değimiz gibi herşey nasip
Patito__ Bbk88 beni endokrin takip edior cnku sekerm tansionmda var oyuzdn oraya gidiorm ama dahiliye de takip eder normalde
gezentianne Bbk88 Ben 8-9 senedir ilaç kullanıyorum en son 100 mg idi hamilelikte de böyle devam ediyoeum. İlacı Endokrinoloji takip ederse daha iyi olur ama her hastanede ypk bazı yerlerde dahiliye bakıyor
dabaxy Bbk88 anne kız hastalığı diye bir söylem var. Erkeklerde yok bazı kızlarda var bazılarında yok baskın gen ile alakalı sanırım tabii bunu kendi ailem için konuşuyorum. Tedavisini bildiğim ve tanıdığım bir hastalık olduğu için Allah beterinden korusun diyip bebeğimde çıkar mı diye endişelenmiyorum doğrusu 🥲
Emel_11 Bbk88 merhaba dahiliye gerek yok vs demişti kafin doğumcu ise çok düşük acil git demişti endokrine dahiliye ile uğraşma demişti biz gidip alan açtık dahiliyeden endokrin takipliydim 50mg ile başladık en son 15 oldu hamileliğin 6. Ayında 15 e inmişti sonra gittik ilaçsız devam ediyoruz şuan değerler normale döndü 8 aylık olduk dahiliyeden endokrine alan açın sizde
Bbk88 Emel_11 Teşekkür ederim ben normalde de troid hastasıyım ilaç ömür boyu devam 💕🙏sizjn adınıza sevindim aay çok az kalmis sağlıcakla kucağınıza alin ben hamile değilim şuan tedavi surecindeyim ama merak ettim acaba nasıl olacak diye dediğiniz gibi yaparım 😇
Bbk88 dabaxy Çok doğru diyorsun bende de mesela annem de var bende de oldu 🤣doğru bir düşünce Allah beterinden korusun cidden küçücük bir vitamin zaten .çok sağol canım 💕🙏