Bbk88 Emel_11 Teşekkür ederim ben normalde de troid hastasıyım ilaç ömür boyu devam 💕🙏sizjn adınıza sevindim aay çok az kalmis sağlıcakla kucağınıza alin ben hamile değilim şuan tedavi surecindeyim ama merak ettim acaba nasıl olacak diye dediğiniz gibi yaparım 😇
Emel_11 Bbk88 çok geçmiş olsun, çok zor tiroid sıkıntısı Allah yardımcınız olsun inşallah hemen şifa bulursunuz,çok teşekkür ederim amin inşallah 🌺☺️
Bbk88 dabaxy Çok doğru diyorsun bende de mesela annem de var bende de oldu 🤣doğru bir düşünce Allah beterinden korusun cidden küçücük bir vitamin zaten .çok sağol canım 💕🙏
Miniklerinannesiyim Bbk88 evet malesef hep kullanıcam şuanlık sıkıntı yok gelişimidee güzel oglumun ❤️
Miniklerinannesiyim Bbk88 yükselmedigi sürece sıkıntı yok o yüzden fazla takmıyorum ben küçücük bir ilaç zaten
Bbk88 Emel_11 çok teşekkür ederim şuan sıkıntı çekmiyorum, çekmedim de troidden hemen düzeldi benim ilaç içtiğim sürece sıkıntı yaşamadım hiç Allah razı olsun💜🥰
Bbk88 Yasminnnnn peki teşekkür ederim ben de şuan hamile değilim haftaici 50 haftasolari 75 kullanıyorum. 125 yeterli oluyor dimi sıkıntı olmadi👼💜
Bbk88 Miniklerinannesiyim evet ya küçücük birsey hatta vitamin eksik olan Zaten düzenli kontroller ve ilaç içildiği sürece sıkıntı olmuyormuş burada da okuduğum üzere 🪬
Yasminnnnn Bbk88 Her ya kan verip baktiriyordum eğer değer daha yüksek çıkarsa dozu ona göre ayarliyorlar bu 125 ten yüksekte olabiliyor bana 125 yeterli geldi bir sıkıntıda olmadı çok şükür