Bbk88 merhabalar,dahiliye polikliniğine gidiyorsunuz. Hamileliğimin ilk haftası kadın doğum doktoru benden test almıştı bana TSH değerimin hamile bireye göre yüksek olduğunu dahiliye doktoruna gitmem gerektiğini söyledi ben de ilk haftadan şu an 27 haftalık hamileyim şuana kadar dahiliye doktoru takipliyim ayda bir kontrole gidiyorum Levetron 25 mg hapla başladım onunla devam ediyorum doktor bana hamilelikte bunun olabileceğini kimi gebelerde doğumdan sonra devam ettiğini kimin de Doğumla beraber sona erdiğini söyledi ve doktorum doğum anına kadar her ay kontrole düzenli bir şekilde gideceğimi söyledi ola ki zaten en düşük dozda başladığınızda değerleriniz düşmüyor yükselmeye devam ediyorsa ona göre doktor yükseltiyor ben hep 25 mg da devam ettiğim için en yüksek doz ne olur onu bilemiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama tiroit gebelikte çok önemli aksatmayın ve her ay mutlaka dahiliye kontrolünde takibiniz yaptırın derim ben öyle yaptırıyorum her ay dahiliyeye gidiyorum hamile olduğumu söylüyorum kan alıyorlar hangi ilacı kullandığımı söylüyorum ona göre devam Edip etmeyeceğini söylüyor doktor