Bbk88 Sennur16 evet canim öyle dogumdan sonra da kullanicaksin sen de ozaman hep öyle mi 🙏 Ben de tüp bebek surecindeyim 💖sağ saglim kucağına al inşallah evladını 🙏
Sennur16 Bbk88 evet kullanacağım ama sanırım dozu düşürecek .Allah yardımcın olsun 3.denememde nasip oldu bize bol sabır ve dua et.Çok zor süreçler Rabbim yardımcını olsun❤️
Bbk88 Ayten_42 hamilelikte çıktıysa dogumdan sonra doktor kontrolünde kesiliyor canım diye biliyorum ben🫠
fdn25 Tugcev çok sevindim çoçuğunuzun sağlık sorunu olmamasına benimde hep 2,5 altındaydı bu ay 2,77 oldu ama dahiliye doz arttırmadı
Bbk88 Tutaste_ canım 2015 ten beri ilaç kullanıyorum ben ömür boyuda kullanicam hiç aksatmam zaten.💕dogumdan sonra neden sordular👼
Nura1997 Bbk88 selam. Ben 175 e kadar cikmistim ilk trimestrde. Suan 125,150 devam ediyorum. Tek sukur etme sebebim ilacla kontorl edile bilen hastalik. Daha kotulerinden korusun rabbim
Bbk88 Nura1997 evet çok sukur dimi kucuck bir ilac hatta doktor bana vitamin demişti çünkü vücutta eksik olan birseyi tamamlıyoruz aşkında çok şükür dedigin gibi daha beterlerinden korusun Allahim💗🙏 en yüksek doz 200 mg miydi canim🫶
Mini_baby Ayten_42 doğumdan sonra genelde geçiyor ben doğumdan sonra kan verdim her şey yolunda kullanma ilaçları dedi
Tugceee58 Ben gebeliğimin başında günde 25 kullanıyordum her ay kan veriyorum geçen ay biraz yüksek çıktı ilacımı 50 ye çıkardı doktorum bu ay iyiydi
ZeynepDuru17 Bbk88 dahiliye bakıyor endokrinoloji bölümü bende gidiyordum her ay ama ilaç kullanmadım takip edildim ve iyotlu tuz yememi söylemişti doktor