Uzgnsrt Melosum34 surunuyoruz kesinlikle ama havamizi bozmayalım 🤣 geçen hafta burada bel ağrısı çeken var miii diye ağlıyordum ama olsun 🤣🤣
glycnkrt Uzgnsrt ağrılarım çok nefes alamıyorum. kızımıda 35 haftalık doğurmuştum gebelik zehirlenmesi başlangıcı vardı suyu falan bitmişti bir çok sebeple almışlardı. aslında öyle olur diye endişeliyim. 🙂
Eluskonunannesi Calismerve evet öğretmenim. Yok almıyoruz doğum izninde olduğumuz sürece maaşımızı tam veriyorlar ☺️
Uzgnsrt Ebruxxxx korkma hiç korkma o an Allah tarafından kadına öyle bir güç geliyor ki bı ayiyi bile yere serebilirsin 🤣 sonra da gelip geçiyor zaten geriye muhteşem bir koku harika bakan bir çift göz kalıyor ♥️
Sinem0135 Uzgnsrt 31+2 yim heyecan korku bir sürü duygu yaşıyorum hepimiz sağlıkla kolaylıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alalım 🤲🏻❤️
Essidiey aslcnr aslcnr Heyecan olmaz mı ya hem de nasıl var 🙈 evet normal doğum diye ilerliyoruz bakalım kader kısmet 🤗 siz?
Uzgnsrt glycnkrt olmaz ya her çocuk farklı bende ilk kızımda o kadar rahat geçirmiştim bunda bı ton şey oldu. İçini ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah ♥️