Miniklerinannesiyim Uzgnsrt 32+0 olucaz 12 den sonra ve 48 günümüz kalmış olacak 38+5te inşallah öncesinde bişey olmazsa kollarımda olacak 🥲
Uzgnsrt Ebruxxxx korkma hiç korkma o an Allah tarafından kadına öyle bir güç geliyor ki bı ayiyi bile yere serebilirsin 🤣 sonra da gelip geçiyor zaten geriye muhteşem bir koku harika bakan bir çift göz kalıyor ♥️
Essidiey aslcnr aslcnr Heyecan olmaz mı ya hem de nasıl var 🙈 evet normal doğum diye ilerliyoruz bakalım kader kısmet 🤗 siz?
aslcnr Essidiey bizimde normal olarak ilerliyor ama böyle belirsizlik daha zormuş biliyor musun? Her an suyum gelicek sanıyorum🙄
Medinedemrl Elfakcy ben normal istiyorum ama pazartesi günü çatı muayenesi yapacak doktor o zaman belli olacak ne şekilde olacağı. Sizin belli mi?
Ozeeer Medinedemrl bizde aynı durumdayız çok zorlanıyorum son günlerde yatsam olmuyor kalksam olmuyor dogursam moduna girdim 😂🥰
Medinedemrl Ozeeer hahaha tam olarak öyle yaa😂 eşim artık doğur da sende rahatla bende rahatlayayım diyor. Çok şikayet etmeye başladım galiba 😁😁
Deniz4848 35+6 🥹 Çok çok heyecanlıyım ikinci gebelikte daha beter oldum resmen 🥹 ilkinde her şeyden habersiz güle oynaya gitmiştim