AdaEcem ilayda_96 çınar, Kamil, Ömer, Celal, Ege, Ali, Kemal, Kenan, özgür, benm beğendiğim bunlar. Klasik isimleri daha çok seviyorum. Allah’ım nasip eder oğlum olursa inşallah 🤲 bana da dua eder misin , sağlıkla hayırlı gebeliğim olsun. İki evladım var🤲
ilayda_96 Alpmusts eşim çok Alparslan istiyor ben ise Asil,Cesur ya da Sencer de düşündüklerim arasında ama aşırı karasızım 😬
Fundaaaaa Alpmusts yaa 🥲🥹 Metehan 2 Alparslan 5 yaşında bizim büyüdüler 🥲 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😻❤️
Aycaunalsimsek ilayda_96 Benim de oğlum olacak biz de çok zorlandık isim konusunda. Gerçekten erkek ismi çok zorluyor. 32 haftalığım daha yeni karar verdik 🫶 Ekin Alp olacak inşallah 🩵
HuzurDenizim Deniz Uras düşünüyorum şuan fikren , eşimin onayını almış değilim ama 🤗😂 Kerem isminide çok seviyorum fikir olsun ♥️
Aycaunalsimsek ilayda_96 Eşimi çok zor ikna ettim 😂Kız ismi okulda çocukla dalga geçecekler diyip duruyordu, halbuki deniz gibi unısex bir isim 🤷🏻♀️
Ngsngetnsgng ilayda_96 Uraz Kaan Asaf Metehan Barlasta güzel (ama çok yaramaz asla laf dinlemeyen çocuklar çevremde 3 tane var hepsi de aynı)
pnar1234 @"ilayda_96 ilayda_96 bizde Yasir ismi koyucaz insallah zenginlik bolluk ve bereket anlamina geliyor🙏