ilayda_96 Merhabalar herkese Erkek bebeğim olacak ama ne zormuş isim konusu kızlara çok var erkeğe hiç yok Cesur istiyorum ama çok kararsızım sizden öneri almak istiyorum isimler konusunda 🥰💙🥹
Merve-metin ilayda_96 ben oğluma Barlas ismini koyacam güçlü,kahraman,cesur,yiğit,savaşçı anlamını taşıyor sana da fikir olur belki
poyrazmom_ ilayda_96 barlas aras atlas arden alaz aybars arın aren arel asaf ayaz anıl bartu demir rüzgar karan ahlas sarp doruk yekta 🤗
MrsKiss ilayda_96 Biz Kutay koyduk anlamı da çok güzel. Çok değerli, yüce, el üstünde tutulan demek bir de şanslı uğurlu ay anlamına geliyor 🩵
aysetkr33 ilayda_96 benim ilk oğlum Ömer Asaf ikinciye de Alparslan koyacaz Allah izin verirse 19 gün sonra kavusuyoruz
aysenurrkucuk MrsKiss bende Kutay ismimi çok beğeniyorum eşim ve benim isimlerimizin birleşimi ile de oluşmuş gibi oluyor erkek olursa koyacağım bir isim 🥰 ama çevre genelde beğenmiyor sizde tepkiler nasıl
Tly_m aysetkr33 20 gün sonra bi Alparslan da benim olacak inşallah 💕 sağlıkla gelsinler adları gibi çağ açıp çağ kapatacak güçte olsunlar
Mucizebabyy aysetkr33 bu bi işaret mi ilk oğlum Ömer asaf 2. Hamıleyım eğer erkek olursa Alparslan istiyoruz🥰 kız olursa da parla
Fundaaaaa ilayda_96 ilk oğlum Alparslan ikinci oğlum Metehan 🥹 3.’de erkek olsaydı egemen yada pars çok istemiştim ama kızım olacak çok şükür 🫠
kubra5834 ilayda_96 Hamza Yusuf Alparslan Yahya Ömer Asaf Zeyd bir sürü isimle uyumlu. Musab Muhammed İsmi yanına herşey konulur. Erkek ismi seçenek çok var 🙂 sağlıkla gelsin 🩵
asyakcky ilayda_96 biz Atlas istiyorduk başta sonra ikiz erkek beklediğimizi öğrendik Ege ve Efe koymaya karar verdik