Ebbruc Hka_hilal bi gün daha bittii, tabi bizim bi haftamızda bitmiş oldu bakalım hangi saçma meyve ya da sebze olcaz birazdan 😂
Denizpak Hka_hilal evet 15 gün daha dursa tamamdır 😁 kuzu bu hafta aşırı hızlı geçti ben hiç anlamadım valla 🤩
mucizemgelsin61 Kızlar ya daha yeni serklaj oldumda progestan fitil almam lazım şimdi ama korkuyorum ya dikişlere falan zarar verirmiyim hala lekelenmemde var doktorda muhakkak kullan diyor
Hka_hilal mucizemgelsin61 dikişler baya yukarıda siz vajinaya yerleştiriyorsunuz. Vajina rahim ağzına 10 cm uzaklıkta. Dikişler rahim ağzında zarar vermeniz imkansız o kadar itemezsiniz. İtmeye de zorlamayın o kadar vajinaya bırakın biraz sırt üstü yatın o iyice eriyip gider. Bir de elleriniz gerçekten çok temiz olsun baya uzun yıkayın ve elinizle çok müdahale etmeyin hemen koyun bırakın 😂
Ebbruc Denizpak doktor umursamaz muhtemelen kuzum ama insan istiyo ya elinde bi fotoğraf olsun 😏 sağolsun benim doktor her gittiğimde bakıyo , whatsapp üzerinden atıyorlar daha çıkmadan da 💕
Ebbruc mucizemgelsin61 zaten dikişler öyle bi fitille açılacak kadar falan basit değil , hiç endişe etme . Lekelenme de normal zaten yeni olmuşsun serklajı ama progestan çok etki ediyor bizim durumumuzda gerçekten
Ebbruc Hka_hilal karnabahar olduk 😂 çokta severim 🥰 Bu arada saçları çıkmaya başlamış, doktor ultrasonda gösterdi diken diken 😂 mide yanmalarına da etkisi oluyo hormonlardan dolayı senin mide yanmalarının sebeplerinden biri de bu dedi 🥹💕
mucizemgelsin61 Ebbruc Evet doktorda öyle dedi zaten dikiş kadar oda önemli etkili dedi kullandım aldım şimdi mecbur korksamda alışmam lazım tekrar
Hka_hilal Ebbruc bizimki de kereviz olmuş heralde yeşil yeriyle beraberdir 😂😂😂 bize de demişti 28’te bak bu saçları çıkmaya başlamış diye. Perinatolog söylemişti sanırım onların cihazları daha iyi 🥰
mucizemgelsin61 Hka_hilal Neyse hallettim şükür 🤣 yıkadım 2 kere falan sabunladım sıcak suyla çok ittirmedim geri geldi bi tık daha ileri itip bekledim gidince çektim hemen erimeye durmuştu zaten
Hka_hilal Ebbruc eğer uygulamanın istemediği şeyler yer alıyorsa metinde blokluyor kuzum algoritmaya bazı kelimeleri etiketlemişler
Ebbruc Hka_hilal benimki de perinatolog, baya bildiğin görünüyo ama 😂 sapıyla birliktedir yoksa kereviz ne 😂