Denizpak Hka_hilal valla suyu falan iyi çıkar inslalah aklim orda ama bu haftalar azalmaya başlıyormuş pek artmiyormus önemli olan sınırı gecmemesiymis inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz fıstığım 🥰😍🤩
Hka_hilal Denizpak inşallah kuzum inşallah merak etme suyu iyidir zaten büyüdü de annesi dert etme 2 hafta bile idare etseniz artık rabbimin izniyle kavuşabilirsiniz sağlıkla sıhhatle 🤲🏽🤲🏽❤️❤️ inşallah bu hafta güzel güzel haberler alacağız 🤲🏽 bu hafta hızlı geçti ama değil mi
Ebbruc Hka_hilal bende çok çıkardım , aşırı kaliteli gönderiyorlar bide. Ay evet evet 3 kişi olarak biriktirirsiniz artık anılarınızı inşallah ❤️🙏🏻
Ebbruc Denizpak yapcam yapcam, bu sefer çok poz vermedi ama var yine de elimde fotoğrafı 🥰 senin doktor mu çok önemsemiyo acaba benimki yüzünü görebildiği zaman direk açıp bakıyo renkli olarak ekran alıyo hemen
Denizpak Ebbruc evet çok uğraşmıyor yüzünü kapatıyor diyor hiç fotoğrafi yok diyorum sonra bakıyor yine yok göremiyorum deli oldum nasıl bir yüzü var tam bilmiyorumm düşün 🙄
emel16 Hka_hilal inşAllah inşAllah yaza bende öyle diyorum :)ne kendim evde durcam ne de evdekileri evde oturtacağım:) yetti gariiiii:)
Hka_hilal emel16 valla ben diyorum ki doğaun birkaç gün sonra çıkarırım 😂😂 eşim de diyo oldu canım 😂😂😂
Denizpak Hka_hilal evet 15 gün daha dursa tamamdır 😁 kuzu bu hafta aşırı hızlı geçti ben hiç anlamadım valla 🤩
emel16 Hka_hilal ben çıkamam ya:) bizim tam soğuklara gelecek bi de ondan çıkamam:):)) az ısınsın havalar kendi arabasına oturttuğum gibi vınnnnn:)
Ebbruc Hka_hilal bi gün daha bittii, tabi bizim bi haftamızda bitmiş oldu bakalım hangi saçma meyve ya da sebze olcaz birazdan 😂
Ebbruc Denizpak doktor umursamaz muhtemelen kuzum ama insan istiyo ya elinde bi fotoğraf olsun 😏 sağolsun benim doktor her gittiğimde bakıyo , whatsapp üzerinden atıyorlar daha çıkmadan da 💕
mucizemgelsin61 Kızlar ya daha yeni serklaj oldumda progestan fitil almam lazım şimdi ama korkuyorum ya dikişlere falan zarar verirmiyim hala lekelenmemde var doktorda muhakkak kullan diyor
Hka_hilal mucizemgelsin61 dikişler baya yukarıda siz vajinaya yerleştiriyorsunuz. Vajina rahim ağzına 10 cm uzaklıkta. Dikişler rahim ağzında zarar vermeniz imkansız o kadar itemezsiniz. İtmeye de zorlamayın o kadar vajinaya bırakın biraz sırt üstü yatın o iyice eriyip gider. Bir de elleriniz gerçekten çok temiz olsun baya uzun yıkayın ve elinizle çok müdahale etmeyin hemen koyun bırakın 😂
Ebbruc mucizemgelsin61 zaten dikişler öyle bi fitille açılacak kadar falan basit değil , hiç endişe etme . Lekelenme de normal zaten yeni olmuşsun serklajı ama progestan çok etki ediyor bizim durumumuzda gerçekten
Ebbruc Hka_hilal karnabahar olduk 😂 çokta severim 🥰 Bu arada saçları çıkmaya başlamış, doktor ultrasonda gösterdi diken diken 😂 mide yanmalarına da etkisi oluyo hormonlardan dolayı senin mide yanmalarının sebeplerinden biri de bu dedi 🥹💕
mucizemgelsin61 Ebbruc Evet doktorda öyle dedi zaten dikiş kadar oda önemli etkili dedi kullandım aldım şimdi mecbur korksamda alışmam lazım tekrar