Hka_hilal Ebbruc burun bazılarında hamilelikte de şişiyor. Şimdiye kadar şişmediyse şişmez bence. Dudaklar burun filan şişiyor bazılarında
Ebbruc Hka_hilal yok yok şişmedi hiç daha 😂 yanaklar az tombik ama o kadar, burnum küçük zatende şişerse eşim dalga geçer kesin 😂
Denizpak Hka_hilal öyle kuzu takmıyorum napayım kırmızı benimde 😁 ooh en rahatı valla kuzu çok iyi yapmışsın 😁
Hka_hilal Denizpak valla evet biz hiçbir şeyi takmaz olduk bedenimizle ilgili bizim aklımız fikrimiz bebeklerimizde kendimizi saldık 😂
Ebbruc Denizpak yok yok içim rahat çok şükür , baksana 1 ayda 2 mm kısalma olmuş sadece , uzunluğu falan baya iyi şuan. Şükür dikişlerimde sağlam 🙏🏻 38de doğurcam gibi geliyo bana hatta sanırım 2-3 ocak gibi doğacak 🥲💕
Denizpak Ebbruc aynen bide o kadar iş güç yaptın düşün 😁😁 banada öyle geliyor için rahat olsun bebiş hersey o güzel gönlünce olacak 🤲🌺❤️
Ebbruc Denizpak doktora söylemedim iş yaptım falan diye de bebeğe iyi bakmışsın naptıysan aynı şekilde devam et dedi 😂 dünkü attığım takımı almayı çok istiyorum 2025 yazanı da işte emin olamıyorum sıpanın gelişinden 🥹🥰
Hka_hilal Denizpak aynen öyle kadınlık namına bi şey kalmadı bi de kendime doğal makyaj malzemeleri almıştım 😂
Denizpak Tomucuk12 bencede kuzu başlayalım bizim senle yakın haftamız bide peş peşe doğuma da gideriz inşallah ❤️
Tomucuk12 Denizpak aynen canım benım Amın kım once gırerse ısımle dıgerıne dua etsın gamze ben gercı burdakı tüm kızların ısımlerını not aldım tel tek edecegım
Ebbruc Hka_hilal zaman yaklaşıyo ya normal 😂 aman ben artık dikkat ediyorum söylediklerime falan kuzum sende dikkat et zamanında gelsinler de az daha bekleyelim 🥲 bende bazen öyle oluyorum da odasıyla falan uğraşırsam azcık geçer o istek diye düşünüyorum
Hka_hilal Ebbruc geçer geçer kuşum ben rahatladım çok şükür daha iyiyim artık rahatlattım kendimi 😄 yavrumu da rahat bıraktım zaten o hep hatırlatıyor kendini 😄 kuzum ben hep dikkat ederim söylediklerime etrafımdakileri de sürekli uyarıyorum. Söz büyüdür söylediklerimizin yarattığı frekans hayatımıza etki ediyor. O yüzden hep ama hep dikkat ederim söylediklerime. Rezonans kanunu diye bi kitap var onu oku bak orada da bunu anlatıyor.
Ebbruc Denizpak 36 olmasında 37 olur ama 😂 neyse ilerleyen zamanlarda kalırsa duruma göre artık. Anne bebek çantamı falanda sipariş ettim bugün herşeyi bitti şükür 🥰 yarın başlayayım da çıksın aradan
Hka_hilal Denizpak dayanıyorum kuzum da böyle için için özlem duyuyorum rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında kavuştursun oğlumla inşallah 🥰
Ebbruc Hka_hilal o kitabı çok merak ediyodum bak alayım 💕 bende ağızdan çıkan herşeyin hayatımızı etkilediğine inanıyorum, çevremdeki insanları bende uyarıyorum artık doğsun falan sevelim diyolar sakın diyorum böyle demeyin zamanında sağlıkla gelsin benim acelem yok diyorum
Denizpak Hka_hilal amin Allah herkesin kucağını doldursun kuzu herkes evladına kavuşsun inşallah ❤️❤️
Hka_hilal Ebbruc oh bitti senin de her şey 🥰 kuzum ben bi yek korse alcam kendime acaba kaç beden alsam kestiremiyorum S/M alsam diye düşünüyorum. L/XL’lık kilo almadım onlar beni toparlamaz diye bi şüpheye düştüm. Ne yapsam ki?
Denizpak Ebbruc ooh sen baya bitirdin kuzu maşallah tek yerleştirme temizleme ütüleme çamaşır işleri kaldı desene 🙂
Ebbruc Hka_hilal ayy evet bittiii yarın başlicam hazırlıklara 🥰 ben öncekinde yamuna mı ne marka almıştım baya etkili aşırı terletiyo s/m almıştım kuzum iyi de olmuştu. Çıkardım yine olur diye düşünüyorum l/xl büyük olur bence sana da
Zeynepp23s Denizpak inşallah canım benim çok teşekkür ederim herşey için adalat gerçekten işe yaradı kasılma dündendir hiç yok çok şükür
Denizpak Zeynepp23s rica ederim faydamız olduysa çok sevindim çok şükür Allah’ım daha da iyi etsin bol.bol dinlen 2 haftaa dikkat et azından 🥰