Hka_hilal Ebbruc burun bazılarında hamilelikte de şişiyor. Şimdiye kadar şişmediyse şişmez bence. Dudaklar burun filan şişiyor bazılarında
Denizpak Ebbruc kuzu daha ilerlersin rahim ağzında çok yumuşama olsaydi 1 ay bile o dikiş durmaz atardı emin ol kuzu sonuna kadar gideceksin 🙏🥰❤️
Ebbruc Denizpak yok yok içim rahat çok şükür , baksana 1 ayda 2 mm kısalma olmuş sadece , uzunluğu falan baya iyi şuan. Şükür dikişlerimde sağlam 🙏🏻 38de doğurcam gibi geliyo bana hatta sanırım 2-3 ocak gibi doğacak 🥲💕
Hka_hilal Ebbruc inşallah kuzum inşallah hepimiz sağ salim sağlıkla kavuşalım bu minnak yavrulara dört gözle bekliyoruz artık 🤲🏽 bir de bu ara ben bi sabırsızlanmaya başladım garip şekilde 😂
Ebbruc Hka_hilal zaman yaklaşıyo ya normal 😂 aman ben artık dikkat ediyorum söylediklerime falan kuzum sende dikkat et zamanında gelsinler de az daha bekleyelim 🥲 bende bazen öyle oluyorum da odasıyla falan uğraşırsam azcık geçer o istek diye düşünüyorum
Ebbruc Hka_hilal yok yok şişmedi hiç daha 😂 yanaklar az tombik ama o kadar, burnum küçük zatende şişerse eşim dalga geçer kesin 😂
Denizpak Hka_hilal öyle kuzu takmıyorum napayım kırmızı benimde 😁 ooh en rahatı valla kuzu çok iyi yapmışsın 😁
Hka_hilal Denizpak valla evet biz hiçbir şeyi takmaz olduk bedenimizle ilgili bizim aklımız fikrimiz bebeklerimizde kendimizi saldık 😂
Denizpak Ebbruc aynen bide o kadar iş güç yaptın düşün 😁😁 banada öyle geliyor için rahat olsun bebiş hersey o güzel gönlünce olacak 🤲🌺❤️
Ebbruc Denizpak doktora söylemedim iş yaptım falan diye de bebeğe iyi bakmışsın naptıysan aynı şekilde devam et dedi 😂 dünkü attığım takımı almayı çok istiyorum 2025 yazanı da işte emin olamıyorum sıpanın gelişinden 🥹🥰
Hka_hilal Denizpak aynen öyle kadınlık namına bi şey kalmadı bi de kendime doğal makyaj malzemeleri almıştım 😂
Denizpak Tomucuk12 bencede kuzu başlayalım bizim senle yakın haftamız bide peş peşe doğuma da gideriz inşallah ❤️
Tomucuk12 Denizpak aynen canım benım Amın kım once gırerse ısımle dıgerıne dua etsın gamze ben gercı burdakı tüm kızların ısımlerını not aldım tel tek edecegım
Hka_hilal Ebbruc geçer geçer kuşum ben rahatladım çok şükür daha iyiyim artık rahatlattım kendimi 😄 yavrumu da rahat bıraktım zaten o hep hatırlatıyor kendini 😄 kuzum ben hep dikkat ederim söylediklerime etrafımdakileri de sürekli uyarıyorum. Söz büyüdür söylediklerimizin yarattığı frekans hayatımıza etki ediyor. O yüzden hep ama hep dikkat ederim söylediklerime. Rezonans kanunu diye bi kitap var onu oku bak orada da bunu anlatıyor.
Ebbruc Denizpak 36 olmasında 37 olur ama 😂 neyse ilerleyen zamanlarda kalırsa duruma göre artık. Anne bebek çantamı falanda sipariş ettim bugün herşeyi bitti şükür 🥰 yarın başlayayım da çıksın aradan
Hka_hilal Denizpak dayanıyorum kuzum da böyle için için özlem duyuyorum rabbim sağlıkla sıhhatle zamanında kavuştursun oğlumla inşallah 🥰
Ebbruc Hka_hilal o kitabı çok merak ediyodum bak alayım 💕 bende ağızdan çıkan herşeyin hayatımızı etkilediğine inanıyorum, çevremdeki insanları bende uyarıyorum artık doğsun falan sevelim diyolar sakın diyorum böyle demeyin zamanında sağlıkla gelsin benim acelem yok diyorum
Denizpak Hka_hilal amin Allah herkesin kucağını doldursun kuzu herkes evladına kavuşsun inşallah ❤️❤️