Hka_hilal Eliif95 valla öyle dün komşuda bebeği tutarken fotoğrafını çekmiş komşu eşime atmış. Diyo ki bak elime nasıl yakışıyor Kaan’ı hiç sana bırakmıycam 😂😂 dedim iyi sen bilirsin 😂
Ebbruc Denizpak eşimi bekliyorum yemeğe gelcek gelsin gitsin de yatarım biraz 😘 hergün ne yemek yapcam diye düşünmekten sıkıldım ya
Denizpak Ebbruc evet ya sıkıyor gerçekten bende aksama salcali köfte yapacağım bugün hiç iştahım yooktu yemek falan pek yiyemedim nedense normalde yerim ama 🙄😁😁
Ebbruc Hka_hilal eş yardımı olunca herşey çok daha kolay oluyo ya ☺️ o açıdan iyi olmuş bence senin için bebeklerle falan anlaşıyo olması güzel
Hka_hilal Ebbruc valla çok şükür anlaşsın yaşı biraz artmaya enerjisi azalmaya başladı ama ne yapalım kendi çocuğuna da bakar 😂
Eliif95 Hka_hilal ay maşallah eşine helal olsun baba olmanın sorumluluğunu taşıyan erkeklere☺️ Allahım bir ömür mutlu etsin sizi bebeğinizle birlikte inşallah☺️
Ebbruc Hka_hilal aynen aynen erkeklerin bebeklerle , çocuklarla iyi anlaşması güzel oluyo. Özellikle baba bebek ilişkisi çok iyi oluyo ☺️
Dugme23 Nuraaaay11 ya benim çocuk 770 gr dedi 33 cm dedi Ertesi hafta 650 Gr 29 cm dedi sordum neden böyle geçen hafta değildi diye şaşmalar oluyor diye ( serkaljı yapan doktor) Sonra devlette gittim bir hafta sonra 870 dedi
Nuraaaay11 Dugme23 olabiliyor demek ki ölçümlerle alakalı karışıyor demek ki bende üzüldüm o kadar varya yiyorum ediyorum sağlıklı besleniyorum aonra int felan araştırdım böyle yorumlar gördüm içim rahatladı
emel16 Tomucuk12 ay buldum:):) 16.10-19.11 izlem tarihi yaIyor daha beni 16.10 için bile aramadılar:):)
Eliif95 emel16 o tarihler arası aramaları gerekiyor canım 16 ekimde başlamış izlemin 19 kasıma kadar süresi var bu boşlukta herhangi bir gün arayabilirler 🙂↔️