Ebbruc Denizpak eşimi bekliyorum yemeğe gelcek gelsin gitsin de yatarım biraz 😘 hergün ne yemek yapcam diye düşünmekten sıkıldım ya
Ebbruc Hka_hilal eş yardımı olunca herşey çok daha kolay oluyo ya ☺️ o açıdan iyi olmuş bence senin için bebeklerle falan anlaşıyo olması güzel
Hka_hilal Eliif95 valla öyle dün komşuda bebeği tutarken fotoğrafını çekmiş komşu eşime atmış. Diyo ki bak elime nasıl yakışıyor Kaan’ı hiç sana bırakmıycam 😂😂 dedim iyi sen bilirsin 😂
Denizpak Ebbruc evet ya sıkıyor gerçekten bende aksama salcali köfte yapacağım bugün hiç iştahım yooktu yemek falan pek yiyemedim nedense normalde yerim ama 🙄😁😁
Hka_hilal Ebbruc valla çok şükür anlaşsın yaşı biraz artmaya enerjisi azalmaya başladı ama ne yapalım kendi çocuğuna da bakar 😂
Eliif95 Hka_hilal ay maşallah eşine helal olsun baba olmanın sorumluluğunu taşıyan erkeklere☺️ Allahım bir ömür mutlu etsin sizi bebeğinizle birlikte inşallah☺️
Ebbruc Hka_hilal aynen aynen erkeklerin bebeklerle , çocuklarla iyi anlaşması güzel oluyo. Özellikle baba bebek ilişkisi çok iyi oluyo ☺️
Dugme23 Nuraaaay11 ya benim çocuk 770 gr dedi 33 cm dedi Ertesi hafta 650 Gr 29 cm dedi sordum neden böyle geçen hafta değildi diye şaşmalar oluyor diye ( serkaljı yapan doktor) Sonra devlette gittim bir hafta sonra 870 dedi
Nuraaaay11 Dugme23 olabiliyor demek ki ölçümlerle alakalı karışıyor demek ki bende üzüldüm o kadar varya yiyorum ediyorum sağlıklı besleniyorum aonra int felan araştırdım böyle yorumlar gördüm içim rahatladı