Hka_hilal Eliif95 hepimiz güzel güzel ileliyoruz kuzum benim çok şükür bugünümüze ❤️ her gün daha da iyi olalım 🥰
Hka_hilal Arblg teşekkür ederim kuzum hepimiz güzel haberler alacağız günden güne allahın izniyle 🧿🧿🧿
Ebbruc Denizpak inşallah öyle olur ya 31+5te falan giderim zaten kontrole o zaman belli olur sanırım herşey 💕 ne çektik beee 😂
Eliif95 Nurtanesi89 13 mm sadece oda 2 hafta önceydi. Yani çok çok kısa şu an yattığım yerden kalkmıyorum bile. 24ün altı çok riskli oluyo zaten.
Nurtanesi89 Eliif95 benimde 2mm düşmüştü en son bazen uzuyor bazen kısalıyor böyle değişik bişey 😊 İnşallah seninde uzamıştır. Bol bol dinlen kalkma lütfen.
Eliif95 Arblg canım çok geçmiş olsun . Benimde serklajdan 2 hafta sonra kanamam olmuştu. Bi sıkıntı olmadı çok şükür seninde olmaz inşallah
Huzurluve BTSB ah kıyamam Rabbim sağlıkla büyütsün bebeğini inşallah kucağına alıp büyüyeceğin zamanlarda gelicek dualarımız seninle
Eliif95 Nurtanesi89 2 mm çok kısa çünkü yok gibi neredeyse . Vakitlice gelsinlerdi hiç takılmasaydık şu sayılara keşke 🤗
Tuje16 Denizpak deniiiz çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼 benimde bel ağrım geçerse daha mutlu olucam valla 🥹