Pera-k Siyajin bende 7aylığım 13 14 falan aldım bile son haftalarda hiç anlamıyor insan çok hızlı alınıyor. Allah’tan benimde boyum uzun da çok belli olmuyor
Siyajin Pera-k evet son aylarda çok alınıyormuş bebek hızla büyüdüğü için bende dikkat ediyorum bakalım doğuma kadar kaç kiloyla bitireceğiz.
Siyajin Pera-k evet son aylarda çok alınıyormuş bebek hızla büyüdüğü için bende dikkat ediyorum bakalım doğuma kadar kaç kiloyla bitireceğiz.
Siyajin Larraa hamileyken bütün hamur işleri çok cazip geliyor sonrada alıyoruz kiloları böyle, hamilelikte kilo alımı normal olsa keşke nasıl olsa hep bu iştah ile kalmıyoruz 😅
Siyajin Busedeveci bir iki gündür dikkat ediyorum bugün yine 77 kilo oldum yani totalde 5 ay içinde 3 kilo almış oldum umarım bu defa gittiğimde kızmaz yine 😀
Siyajin Booksandcats evet son aylarda çok alınıyor sanırım bebek hızla büyüdüğü için bende dikkat ediyorum artık umarım 80 in üstüne çıkmam
Siyajin Busedeveci aman sonra vereceksek, çok da takmamak lazım inşallah doğumdan sonra tekrar 60 ları görürüz diyelim 😀
Busedeveci Siyajin ayy zayıflamak için tek umudum doğurmak Allah nasip ederse 😂 daha doğuma 2 buçuk ay var daha alırım ben kilo 😂
Jasmine2426 Siyajin çok almamışsınız ama o haftalar çok alınmıyor ben 26.haftadan 28 haftaya kadar 1 buçuk almışım ne olduysa 26dan sonra oldu bende Şuan 28 haftalığız.(toplam 6 kilo aldım) nasıl bu kadar hızlandı anlamadım korkuyorum Şuan 😂
Siyajin Jasmine2426 benim gece acıkmalarım çok oluyordu bundan dolayı kilo aldım sanırım şimdi dikkat ediyorum ama gece çok acıkıyorum dayanmaya çalışıyorum umarım yanlış yapmıyorumdur, sizin kilo alımınız bence normal
Jasmine2426 Siyajin ben erken yatar erken kalkarım ondan gece yemiyorum ama kahvaltı erken yapıyorum yine acıkıyorum hemen hep bişey yeme isteği var bende de 😂