Siyajin ben de 18 e giricem yarın inşallah tiroid problemim olduğu için metabolizmam ya başlarsa ilaç başlayacağız sınırlara yaklaşınca 25 mglık başladık zaten ilk ay 86 dan 79 a düştüm bir anda ama spor ve diyet artı adaçayı karışımları içiyordum ne yazık ki beklenmedik gebelikti ve bu sebeple yaptıklarım rahimde kanama alanına sebep olmuş doktor buna bağladı sadece bir daha çay yasak mesela ağır spor vs yapmıyorum artık hiçbir şey derken 8-9 hafta gibi kilom artmaya başladı tekrardan ve çok yemek yemiyordum. İlaca başladık metabolizma yavaşladıpı için kan testini verince çıkıyor o esnada 79.8 iken şimdi 76.5 civarındayım amacım hala kendim kilo verebilmek bebeği besleyen anneye kilo aldırmayan gıdaları araştırıyorum ama iştahsızlık da var zaten 16 aylık kızım var zaten alt değiştirdikçe iştah kalmıyo hamilelikten sonra mide bulantısı yapmaya başladı kilo yönünden iyi açlık yönünden çok berbat ama ne olursa olsun gerekli gıdayı almaya çalışıyorum akşam 20:30 21:30 civarı kızlara yaptığım çorbadan mutlaka ben de içiyorum yapmazsam gece mama ya kalktıkça dolaptan onu ye bunu iç süt yudumla ile geçiyor daha çok sıkıntı. Tabii bu kilo verişin altında sağlık problemim yatıyor. Bunlar tavsiye değil başımdan geçenlerdir. Ancak kahvaltıyı normal yapıp arada iki öğün meyve ve tatlı yiyip akşama da çorba protein ve salata yanına da pirinç ya da bulgur pilavı yerseniz dönüşü iyi olacaktır. Doğum sonrası da kuru bakliyat vs yerine yine aynı protein ve sebze karışık olarak gitmeyi planlıyorum ilk kızımda 25 kilo aldım sağlık sorununa dair hiçbir test yapılmamış henüz yeni anlaşılan bir şey sanırım kadın doğumcu değil endokrin bakıyor zaten bu şekilde uzun da oldu ama eğer gidişatta sıkıntı seziyorsan tsh ve şeker değerlerine de alakalı olabilir ama korkma her şey veriliyor 2 . Hamilelikte 1 hafta 10 günde 10 kilo vermiştim. Sonradan saldım ne yazık ki kararlılık önemli kilo alınıyor da veriliyor da