Hlyfrz adm kekmez adlı kulaniciyi engellemenizi rica ediyorum sayfasini incelerseniz herkes kirici ve asagilayici konustugunu anlarsiniz birsuru hassa donemden gecen anneler sayfasi burasi ve o kisi surekli herkesi uzuyor..
Bsnrck @adm artık muhattab olmak ıstemedıgımız sahsıyetlerı profılımızden engelleme ozellıgı gelse de bu kısılerı gormesek. lutfen bu ozellığı ekleyın
Tgbabsra adm merhaba forum güzel beğeniyorum fakat bazı sıkıntılar var bazen açılmıyor kasıyor ve profil fotosu koymak istiyorum koyamıyorum yardımcı olursanız
Selinkrkc adm sürekli aynı başlıklar en fazla 10 konu çok sıkıcı bir durum sıkılıyorum gotumda artık nden böyle sürekli aynı şeyler sayfayı yenilesemde
Ceren35 adm bu reklam olayina nasil bir cözum bulabiliriz? Yazi yazin diyorsunuz her yazdigimizda reklam girmesinden fenalik geldi
Tgbabsra adm ya bildirimlerim 5 tane bildirim var ama bildirimleri göremiyorum gerçekten çok eksik var ya
BeyazPapatya adm Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum fakat değiştiremiyorum nasıl değiştirebilirim ?