Sila_aylin66 Nessee34 aynıyız bende 10 kilo verdim🫣 ama bana doktor 21 inci haftaya kadar verebilirsin sorun yok dedi ve bnim kendi kilomda fazlaydı yani çok üzülmüyorum aksine seviniyorum😅
Nessee34 Sila_aylin66 benımde bebek senden beslenmıyor 14. Haftaya kadar kendını zorlama ama susuz da kalma dedı yatış verdı öyle bıraz ıyı oldum ama bana kalsa her gün serum ıcın gıderım
Nessee34 Sila_aylin66 kahvaltılık yemek hıc bır sekılde yıyemıyorum sadece ıcebılırsem çorba yada muz onun dışında herseyden tiksindim
Sila_aylin66 Nessee34 inşallah bir an önce toparlarsınız bulantı için gaviscon şurupu denediniz mi ben onu içtiğimde daha rahat oluyorum mesela
Nessee34 Sila_aylin66 Ykfi gebelıkten önce kolon vardı yanı en azından ıyıydım 6. Haftada bulantılar başlayınca ben perısan su dahı içemiyorum görmek bıle ıstemıyorum
yeni_anne2 Ykfi sorsan iki Kisiyiz nasıl dağılıyor hemen bu kadar nasıl pisleniyor böyle inan bilmiyorum artık bıraktım sorgulamayı cidden çok toz alıyor evım cadde üzerinde tozla başım dertte anliycan 😂😂
Nessee34 Sila_aylin66 yok hıc denemedım sadece bulantı ıcın hap verdi doktor onu ıcsemde aynı bende ıcmıyorum
Ykfi yeni_anne2 ben bir yere odaklanıyorum öyle temizlik yapıyorum genelde enazında diğer yerler pislendi mi orası temiz diye mutlu oluyorum 😂
AnayimBenAna_ Ykfi bende kızım çoktan uyudu duş aldım banyoyu yıkadım evimi toparladım bornozla keyifteyim 😂