ArasMom__ Sila_aylin66 eve naneli sakızın sıvılaşmış hali gibi valla canım kabız şikayetimle gittim onu verdi bende kaç krz kullandım bıraktım tadından dolayı
AnayimBenAna_ Ykfi bende kızım çoktan uyudu duş aldım banyoyu yıkadım evimi toparladım bornozla keyifteyim 😂
Ykfi yeni_anne2 ben bir yere odaklanıyorum öyle temizlik yapıyorum genelde enazında diğer yerler pislendi mi orası temiz diye mutlu oluyorum 😂
Nessee34 Sila_aylin66 serum daha ıyı oluyor ama yatış yapamıyorlar her zaman acılde de serum günlük bır gün sonra gene aynı oluyor
Nessee34 Ykfi umudum 3 ayın sonunda doktora göre 2 haftaya bulantılar bıtermış inanmak istiyorum 😂😂😂😂
AnayimBenAna_ Ykfi aa yok akşamdan evi toplamadan yatınca rahat edemiyorum sabahta hastaneye gidicem ben yokken robot çalışır akşama yemeğimde var oh mis daha ne 😂
Ykfi AnayimBenAna_ işte böyle düzen olunca heves ve enerji oluyor insanda ama bir gün yapmazsan bir hafta hiç bir şey yapası gelmiyor insanın 😂😂
Sila_aylin66 AnayimBenAna_ kızım olursa defne koymak istiyorum içim başka isime ısınmıyor oğlum olursa da emre koyucam bakalım sağlıkla gelsin miniğim 17 haftalık oluyoruz daha cinsiyet göstermiyor