Nessee34 busra05_ bulantıdan bısey yıyemıyorum aç duramıyorum yedıgımde de Mıdem bulanıyor ve ağrıyor sonra uykular haram 🥺
Sila_aylin66 Nessee34 bende aynı durumdayım hafif şeyler tüketiyorum yeşillik domates peynir tarzı aç kalıyorum ama hiç yememekten daha iyi diyorum
busra05_ Nessee34 evet evet yemek istemiyor vucudum benımde ama aç durunca da bebişi düşünüp yerken midem cok bulanıyor yesekte olmuyo yemesekte
Nessee34 Ykfi vallahi o kadar kıymetlı bebek ki normalde yemek yemeyı seven bırısıyım ama doktor zorlanma yıyemıyorsan yeme dedı bende zorlamıyorum yerı gelıyor 1 muzla günü bıtırıyorum 😂
Betul-97 Ykfi Ahh ahh insan rahatça yatmayı özlüyor aman belim ağrıyor bir yatayım aman bir ağırlık çöktü bir yatayım ama bebiş olunca uykunda ona göre oluyor 🥹🥹
Esra_nurr Bende uyuyamadım deprem olmuştu onun korkusu dan bide eşim nöbetçi sabaha kadar uyku tutmaz
Nessee34 Sila_aylin66 kahvaltılık yemek hıc bır sekılde yıyemıyorum sadece ıcebılırsem çorba yada muz onun dışında herseyden tiksindim
Sila_aylin66 Nessee34 aynıyız bende 10 kilo verdim🫣 ama bana doktor 21 inci haftaya kadar verebilirsin sorun yok dedi ve bnim kendi kilomda fazlaydı yani çok üzülmüyorum aksine seviniyorum😅