HazelSeren Mervealya1992 biraz otoriter biri sert gıbı duruyor ama sorularını cevaplar dogru yola yönlendırır
1Prens1Prenses53 HazelSeren valla ben başladığımda 14 bindi temmuzda 19 bin oldu.bundan sonraki artış ne kadar olur bilemiyorum.yine bi 23 24 25 o aralarda olur diye düşünüyorum.
Annegibi2006 HazelSeren eşinizin çalıştığı kurumda oluyor diyebiliyorum siz çalışmıyorsanız ben eşimin emniyet indiriminden yararlandım sürekli şimdi çocuğumu da o şekilde götürüyorum
Dilan_Deniz Mervealya1992 vbn nmarasını almadım sık sık muaeneye gittiğim için ama verirmi bilemiyorumv hiç sormadım güler yüzlü konuşkan senvsormadan herşeyi detaylı anlatan bir doktor
Mervealya1992 Dilan_Deniz 18 kasıma damla hnma almıştm bakalm memnun kalmaz isem senın dedıgın hocayıda denıcem
1Prens1Prenses53 HazelSeren aynen Allah yardımcımız olsun hepimizin..sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz evlatlarımızı🤲🏻🤲🏻
Nrgskvkkk ruveyda_34 merhaba muhabbet hocaya gidiyorum çok memnunum çok ilgili bi hoca yanında en az yarm saat kalıyorum bebeğe detaylı bir şekilde bakıyo☺️
Annegibi2006 Nrgskvkkk Necla Ülker’di benim doktorum çok güzel bi doğum süreci ve doğum geçirdim harika bi doktor kendisi
Mervealya1992 HazelSeren zam kesın gelcekte ocak ayında ama suan piyasaya gore uygun zaten 19 bin sezeryandı oyle bı hastaneye iyi geldi rakam 25 falan olurdıye dusunuyorum