HazelSeren bnde ilk oğlumu trg hospitalistte dünyaya getirdim 19 gün yoğun bakımda kaldı sadece 100 gram alarak taburcu oldu hastaneden 2 ci doğumumda da orayı tercih edecektim ki tavsiye üzerine medipol esenlere gittim iyi ki de gitmişim o kadar iyi ve güler yüzle karşılandım ki hiç korkmadım sezaryene girerken canım doktorum şehruz hoca ve ben taburcu olana kadar sürekli bnmle ilgilenen hemşireler,vs siz zaten önceden doğumunuzu yapmışsınız orada bnce yine tercihiniz orası olsun,eğer ki ben fikir değiştirip medipole gitmeseydim kim bilir şuan bebeğimin durumu ne olurdu düşünmek bile istemiyorum,oğlumu doğumda 2 dk bile göremedim temas vs yapılmadı o zaman bi aksilik var diye lanse edildi bize kontrole diiye gittik direkt gelişimi 34 te kalmış dendi takip edildi 1 gece ertesi gece ameliyat olmamı söylemek için odaya geldiler normwl istersen başlatalım ama bebeğin gelişimi geride zayıf bir bebek doğunca zaten küvöze girecek o yüzden doğum kanalında zorlanırsa ksybedebiliriz bebeği dediler o gece sezaryene alındım evraklarımın hepsi duruyor fakat oğlum çok şükür sağ yanımda,evladını kaybeden annelerin başı sağolsun bu arada çok uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıkla kucağınızs alın 🙏🐣