CaglaBaykus Esraa00 dimi yani ☺️ mesela ben çorba, ana yemek, yanına yardımcı yemek,garnitür , yoğurt hepsini birden yiyemem fazla gelir. Şaşırıp kaldim
Tatlianneadayi0 CaglaBaykus bence Max 2 çeşit yeterli diye düşünüyorum israf olur yazık günah naçizane fikrim
Anneadayyyy Kizlar güzel sarma tarifi nereden bulabilirim daha önce bir kere yapmıştım çok uzun zaman önce tekrar yapmak istiyorum ama bir sürü değişik tarif var hangisi güzel bilmiyorum 😑
Sevincblbl CaglaBaykus menüye göre değişiyor genelde bir sulu yemek bir pilav çeşidi karbonhidrat bunun yerine patates püresi felan da olabiliyor veya makarna bir de salata türü yapıyorum bazen canım istemiyor tek çeşit 😂 ama iç Anadolu erkekleri et istiyor gerisine bakmıyor bile o ayrı
Sevincblbl CaglaBaykus benim kocamda sağolsun yapmasam yemek niye yapmadın demiyor veya kendi hemen hamburger felan yapıyor zaten bende haftada 4 gün felan yapıyorum gerisi ya dışardan ya da evde hızlıca bir şeyler yapıp yiyoruz beraber mutfaktan çıkmadığım bir hayat yaşamıyorum 🌸 bu dönemde zaten hamile olduğum için genelde vitamin mineral alayım diye yapmaya çalışıyorum çeşitli sebze ve et menüleri birde meyve yemeye çalışıyorum
myangelson Minikmucizemmm26 denediginiz zaman denk gelirsek yazın bakalım beğenecek misiniz merak ettim 😅🥰
nurmltli61 Arsln96 midem bulandığı için hiçbişey menüsü var bugün😂bulantılarım hala izin vermiyor mutfağa girmeme 🥲🥲yemek yapmayı özledim🥲🥲doya doya yemek yemeyi özledim🥲
ZeynepDuru17 Ngsngetnsgng vala bacım menü yok bugün bildiğin oluyor işte fazla fedakarlık yapmiycaksin birazda koca yapsın hastayım grip oldum 🤣🤣🤣