Hayalimmm42 Esinnur63 bende suan dışarda yemek için bahaneler arıyorum oda bana bahaneler üretiyor gec gelecem daha calısacam saat dokuz onu bulur diyor bende olsun o saatte gideriz diyorum😂tm diyor ama bir degısık ses tonuyla
Buglem_38 Arsln96 dünden patlıcanlı tepsi kebabı var biraz yanına bezelye pilav turşu ve patates salatası
beyzaakartal Arsln96 Hamburger + patates çok canım çekiyordu 🤤 Arada sağlıksız şeylerde yiyebiliriz bence 😅
CaglaBaykus Şey soracağım gerçekten 3 4 çeşit mi yemek yapıyorsunuz. Eşiniz mi istiyor siz mi karar veriyorsunuz. Böyle görünce yetersizmiyim diye düşünüyorum 🫣
Esraa00 CaglaBaykus benim eşim öyle çeşit çeşit olunca yemiyor tek yemek yap diyo mesela kuru fasulye pilav bir zaten Ama 2 çeşit ayrı yemek etmiyorum bende
Tatlianneadayi0 CaglaBaykus bence Max 2 çeşit yeterli diye düşünüyorum israf olur yazık günah naçizane fikrim
Sevincblbl CaglaBaykus menüye göre değişiyor genelde bir sulu yemek bir pilav çeşidi karbonhidrat bunun yerine patates püresi felan da olabiliyor veya makarna bir de salata türü yapıyorum bazen canım istemiyor tek çeşit 😂 ama iç Anadolu erkekleri et istiyor gerisine bakmıyor bile o ayrı
CaglaBaykus Esraa00 dimi yani ☺️ mesela ben çorba, ana yemek, yanına yardımcı yemek,garnitür , yoğurt hepsini birden yiyemem fazla gelir. Şaşırıp kaldim