Pnrrr
Avcılar Anadolu hastanesi çok memnun kaldım. Şehir dışından taşındım ilk doğum yaptığım doktorum da yapacaktım ataköy de 35 haftalık iken geldim. Benim zaten diğer ikisi 37 de oldu. Doktorm dedi çocuk doktoru yok burada seni 40 yıllık arkadaşıma emanet ediyorum Avcılar Anadolu hastanesi Mehtap hanım. Hiç tanımadığım birinde ameliyat olacak olmam beni çok endişelendiriyordu. Gittim hemen iki gün sonra sezeryana aldı. Biraz mesafeli bir kadın açıkçası ama inan üçüncü sezeryanı oldım benim ard arda bir buçuk sene var Üçü arasında. Olduğum en rahat ameliyat idi eli kuş gibi ameliyat sonrası sürekli geldi yanıma baktı hemşireleri çok ilgili bir sürü hemşire geldi meme tutturmaya uğraştılar mama asla verdirmediler bebeğe çok ilgililerdi. Zaten taburcu oldum eve geldim ailemin yanına taşındım güya onun için küstüler bana ve çocuklarıma bakacak yoktu ameliyat sonrası inan tek başıma çocuklarma baktım ameliyatlı bir kase çorba verenim olmadı. Diyeceğim o ki kadının eli çok hafif ben normal hayatıma devam ettim eminim normal doğum yanlısıdır da