Pnrrr TKumsall mehtap hanıma gittim muayene için evet korkuurşcak bir hastane değildir demi bu olaylardan sonra korkuyorum
Nazan_Sarenaz67 Son olaylardan sonra devlet diyorum bende 33 haftalık hamileyim ve devlet hastanesinden Randavu aldim Büyükçekmece mimar Sinan hastanesine Perihan önaldan insallah memnun kalirim
Pnrrr Nazan_Sarenaz67 kararsızlıkla devam ediyorum bakalım ama şuan herkes düşüncesini yazarsa memnuniyetini yazarsa çok şyi olur kararımı net vermiş olurum ve bir çok kişiye eminim faydası olur
Miniksercem69 Nazan_Sarenaz67 merhabalar perihan hanıma randevu bulamıyorum siz nasıl randevu alıyorsunuz acaba
Oznurunannesi Nazan_Sarenaz67 Bende reyap takipliydim mimar sinana geçtim abdulkadir beye randevu aldım 33+1 mimar sinanı çok övüyolar
Nazan_Sarenaz67 Miniksercem69 sabah 9/55 de mhrs nin başına oturdum 10/1 gece aldım İlk defa gittim ve çok memnun kaldım Allah izim verirse onda doğum yapacağım
Nazan_Sarenaz67 Miniksercem69 kaç haftada soylediklerini bilmiyorum ben de medilife talipliydim 33 haftalıkken gittim ilkkez
Nazan_Sarenaz67 Oznurunannesi evet bende ya o doktora yada Perihan hanıma Randavu alacaktım ve Perihan hanıma Randavu buldum ona aldim
Miniksercem69 Oznurunannesi bende Perihan hanıma randevu bulamadım sisteme 9:55 de girdim mhhrs den 10.05 geceye kadar randevu denedim Abdülkaidr Beye randevu verdi nasipse 12 kasımda gideceğim