aysegulpolat121 Betty1234 Bende ilk aylarda kusma yoktu 76 kusuratla hamile kaldim 1 kilo falan verdim galiba simdi 77 kusratliyim kilomda var baya insallah almam daha fazla😂
aysegulpolat121 Mrvsmt2502 benim sodyum dusuk ebem demişti senin canin cips degil tuz istiyor diye. Allah korusun ya otizm muhabbetini ilk defa sizden duyuyorum 😥
Mrvsmt2502 aysegulpolat121 yeni araştırmalarda okudum bende . Aklınızda bulunsun korkutmak için yazmadım ama dikkat etmekte fayda var 🌸
Mervemth aysegulpolat121 aysegulpolat121 benimde eşim çok kızıyor artık sade olanları alıyorum onlara pek bişey demiyo😄
gul-vii aysegulpolat121 37 😬😬😬😬 Valla ben aksamlari cok yiyorum cnkü canim istiyo hep ekmek arasi, chips, jelibon fln
aysegulpolat121 gul-vii ay jelibon daha zararli gibi bence cipsten ama aserme seysi bence bunlar diyebiliriz😂
Hatceninblog aysegulpolat121 hamileliğimin başından beri yiyorum 39+3 oldum hâla yiyorum canım istedikçe kısıtlamıyorum da, ha doğru mu yaptığım değil ama ne kadar kısıtlarsam daha da canım istiyor
Hatceninblog aysegulpolat121 10 kilo almışım hatta 9 muş geçen haftadan 1 kilo eksik çıktım şaşırtıcı 😂