Betty1234 aysegulpolat121 az önce yedim cips😅😅 18+5 deyiz bende 2,5 kilo aldim 7 kilo vermistim ilk 3 ay
aysegulpolat121 Betty1234 Bende ilk aylarda kusma yoktu 76 kusuratla hamile kaldim 1 kilo falan verdim galiba simdi 77 kusratliyim kilomda var baya insallah almam daha fazla😂
aysegulpolat121 Mervemth ilk 3 ay o kadar zorlandim ki esim yeme dedi ben aldirdim illa yedim bu aralar iste haftada 2-3 galiba🥹
Mervemth aysegulpolat121 aysegulpolat121 benimde eşim çok kızıyor artık sade olanları alıyorum onlara pek bişey demiyo😄
gul-vii aysegulpolat121 37 😬😬😬😬 Valla ben aksamlari cok yiyorum cnkü canim istiyo hep ekmek arasi, chips, jelibon fln
Mrvsmt2502 aysegulpolat121 içinde msg var yani yapay tatlandırıcı diğer adıyla çin tuzu. Bebekte otizme sebep olabiliyor. Bile bile yapmayın bence. Ayrıca alırı sofra tuzuda var içinde sizde ödem yapar
aysegulpolat121 Mrvsmt2502 benim sodyum dusuk ebem demişti senin canin cips degil tuz istiyor diye. Allah korusun ya otizm muhabbetini ilk defa sizden duyuyorum 😥
Mrvsmt2502 aysegulpolat121 yeni araştırmalarda okudum bende . Aklınızda bulunsun korkutmak için yazmadım ama dikkat etmekte fayda var 🌸
aysegulpolat121 gul-vii ay jelibon daha zararli gibi bence cipsten ama aserme seysi bence bunlar diyebiliriz😂
Hatceninblog aysegulpolat121 hamileliğimin başından beri yiyorum 39+3 oldum hâla yiyorum canım istedikçe kısıtlamıyorum da, ha doğru mu yaptığım değil ama ne kadar kısıtlarsam daha da canım istiyor
Hatceninblog aysegulpolat121 10 kilo almışım hatta 9 muş geçen haftadan 1 kilo eksik çıktım şaşırtıcı 😂